Seksīgā fitnesa modele Karīna uzvar erotiskā konkursā; Samanta Tīna pēdējā

© Kaspars Dobrovoļskis, www.kafido.com

Noslēdzies vīriešu dzīvesstila ziņu portāla «krusttevs.com» erotiskais konkurss, kurā uzvarējis seksīgais modeļu duets – Karīna Akmens un Renāte Butkēviča.

Portāla fotosesijās četras meitenes pozēja un startēja konkursā divatā, bet četras piedalījās individuāli. Lasītāju balsojumā lielāko punktu skaitu ieguva tieši Karīna un Renāte, kuras balvā ieguva sievišķīgus aksesuārus no pašmāju modes zīmola «LeCordes.lv». Interesanti, ka pēdējā vietā šajā konkursā palika tolaik vēl ugunīgi sarkanmatainā dziedātāja Samanta Tīna, ziņo portāls Krusttēvs.com.

Karīna Akmens ir viena no labākajām sieviešu bodibildinga un fitnesa pārstāvēm Latvijā, kas nu jau atzīta arī starptautiskajā arēnā. Atbildot uz jautājumu, kas pamudinājis piedalīties pikantajā fotosesijā, Karīna teic, ka tā esot bijusi iespēja pārkāpt pāri savām robežām, radīt bildes, uz kurām pašai būs interesanti skatīties vecumdienās. Savukārt Renāte fotosesiju esot uzlūkojusi kā interesantu pasākumu, kas sniegtu jaunas iemaņas. Abas iepriekš nebija pazīstamas, tomēr fotografēšanās kopā grūtības neesot sagādājusi. «Mēs ātri vien sapratāmies, un fotosesija bija īsts piedzīvojums. Mulsinoši nebija nemaz, jo mēs pašas varējām izvēlēties, kā gribam fotografēties, un fotogrāfs bija ļoti saprotošs,» tā Karīna.

Svarīgākais