Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Magone par nākotnes plāniem: Esmu mazliet māņticīga

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Televīzijas kanāla «STV Pirmā!» realitātes šova «Slavenības. Bez filtra» galvenie varoņi neilgi pirms šīs sezonas noslēguma sērijas atklāja savas 2020. gada apņemšanās un plānus.

Par dalību TV šovā «Slavenības. Bez filtra» Magone Šutoviene (ko plašāka sabiedrība pazīst kā Burku; - red. piez.) stāsta, ka, filmējoties trīs mēnešus saspringtā un emocijām pārpildītā rutīnā, ir iegūta jauna pieredze. Viņa atklāj, ka ir krietni lielāka atbildība, ja šovā piedalies kopā ar ģimeni, nevis viens. Tāpat esot jāstrādā ar paškontroli, un papildu aspekts, kas bija jāņem vērā, ka Magone šobrīd ir bērniņa gaidībās (7 mēneši), tādēļ dalība šovā ir emocijām bagātāka. Turklāt sarežģītāk bijis filmēties, jo Magone dzīvo tālu no galvaspilsētas - Gulbenes pusē. «Gulbenieši tagad var saukt mani par savu novadnieci, jo es esmu atgriezusies mājās, rajonā, kur esmu dzimusi. Darīsim, cik mēs varēsim, lai mūsu bērni var mantot pieklājīgu lauku īpašumu,» viņa piebilst.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« populārā šovu dalībniece atklāj savas jaunā gada apņemšanās. «Šis ceļš ir beidzies, viena taka ir nostaigāta. Par nākotnes iecerēm es negribētu komentēt, jo esmu mazliet māņticīga. Jo vieni teiks: «Vau, super!», bet citi novēlēs: «Kaut tev nekas nebūtu!» Un tā otra novēlējuma teicēju ir vairāk. Tādēļ var nenotikt tas, kam būtu jānotiek.

Viena no manām jaunā gada apņemšanām ir dzejas grāmatas «Magoņu čuksti» izdošana, ko gribētu izdarīt līdz mazā piedzimšanai. Tā ir mana ilgi gaidītā un izsludinātā dzejas grāmata. Es ceru, ka mazais man ļaus to izdarīt, lai mēs varam svinēt jau kopā kaut ko padarītu, ne tikai sapņus vai ilūziju,» tā Magone.