Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Bulis un Kareļins spriež, kas notiks ar divām tonnām kokaīna

© F64

Valsts policija ir atradusi līdz šim lielāko kokaīna kravu Latvijā – vairāk nekā divas tonnas. Seriāla «Viņas melo labāk» zvaigznes, aktieri Andris Bulis un Kristians Kareļins mikroblogošanas vietnē «Twitter» prāto, ko policija iesāks ar divām tonnām atrastā kokaīna.

Diskusiju par atrasto kokaīnu iesāka Dailes teātra aktieris Andris Bulis, uzdodot jautājumu, kur policija liks divas tonnas kokaīna, piemetinot, ka tas ir reāls «piķis». Diskusijā iesaistījās viņa kolēģis Kristians Kareļins un norādīja, ka to sadedzinās. Savukārt citi komentētāji iesmēja, ka beigās būs tikai viena tonna un gan jau uz šo preci kāds ir pieteicies. Vēl kāds komentētājs norādīja, ka Bulis ir par daudz saskatījies kino, tomēr nenoliedz, ka «piķis» ir reāls. Abi aktieri gan nav vienīgie, kas prāto, ko policija iesāks ar kokaīnu, līdzīgu jautājumu uzdod arī daudzi citu sociālo vietņu lietotāji.

65 miljonus vērtais kokaīns tiks iznīcināts

14. janvārī notikušajā preses konferencē Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins žurnālistiem teica, ka atrastā aptuveni 65 miljonus eiro vērtā krava tiks iznīcināta.

Daļa no briketēm, kas atradās 42 kartona kastēs, tika nekavējoties nosūtīta uz Kriminālistikas pārvaldi, kur tika veikta ekspertīze. Pagaidām ekspertīze visai kravai vēl nav veikta, bet šobrīd Kokneses novadā kādā lauku saimniecībā atrastajās briketēs ir konstatēts augstas kvalitātes 80% tīrs kokaīns.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv