Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Roberto Meloni 6. decembrī svinēs 41. dzimšanas dienu

© F64

Dziedātājs, Rīga TV24 kulinārijas šova «La Dolce Vita» vadītājs, allaž enerģiskais un dzīvespriecīgais Roberto Meloni 6. decembrī svinēs 41. dzimšanas dienu.

«Pagaidām par savu dzimšanas dienu neesmu domājis, jo šobrīd notiek ļoti intensīvi teātra mēģinājumi, un jau 8. decembrī man ir ieplānoti pasākumi. Kopš dzīvoju Latvijā, savā dzimšanas dienā strādāju - dziedu un vadu pasākumus, vienmēr esmu aizņemts. Lai gan nebūtu slikti atzīmēt jubileju kādā skaistā Latvijas SPA, mežā vai pat Daugavpilī.

Esmu novērojis, ka Latvijā, piemēram, nesvin 40. dzimšanas dienu.

Itālijā mēs svinam un priecājamies. Mani iepriecina, ka 6. decembrī Sardīnijā, pilsētā Sasāri tiek svinēta Svētā Nikolaja diena, kas ir ļoti lieli svētki. Šie svētki, kas ir neilgi pirms Ziemassvētkiem, kalpo par iemeslu, lai satiktos ar draugiem un radiem.

Dzimšanas dienās mani visvairāk iepriecina iespēja satikties ar saviem mīļajiem cilvēkiem, priecāties un svinēt. Foršākā bija 30. dzimšanas diena, ko svinēju Latvijā. Todien vadīju pasākumu un nekas neliecināja, ka tā organizatori zina par manu jubileju. Taču te pēkšņi sekoja negaidīts pārsteigums. Saņēmu ne tikai apsveikumu, bet arī lielu grozu ar dažādiem gardumiem. Savukārt kādā citā jubilejā man uzdāvināja kūku ar uzrakstu: «Daudz laimes dzimšanas dienā, Roberto!» Skaisti, jo negaidīti,» par spilgtākajām jubilejām, kas piedzīvotas Latvijā, stāsta Roberto.

Novēlam Roberto pārsteigumiem bagātu dzimšanas dienu!