Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Lola neuzticīgo līgavaini nomaina pret romantisko spāni

© Ingrīda Punka

Vienmēr spilgtā dziedātāja Lolita Novikova (54) aizvadītajā nedēļā viesojās Rīgā, kur apmeklēja vairākas modes skates, kas norisinājās Rīgas Modes nedēļas ietvaros, kā arī nosvinēja meitas Rebekas 26. dzimšanas dienu. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Lola pastāstīja, ka viņai jau sešus mēnešus ir jauns kavalieris – spāņu izcelsmes vīrietis, tieši tāpēc Latvijā viņa uzkavēsies tikai neilgu laika posmu.

Smagā dzīves periodā atrod jaunu mīlu

«No ārzemēm atbraucu pirms nedēļas, lai atnāktu uz Rīgas Modes nedēļas skatēm. Apsveicu un apciemoju dzimšanas dienā arī savu meitu Rebeku, kurai palika 26 gadi,» viņa stāsta.

Mums viss notiek ļoti strauji un interesanti

Vaicājot, kādas pārmaiņas notikušas Lolitas privātajā dzīvē, viņa atklāja, ka tajā ir ienācis jauns vīrietis, ar kuru kopā esot jau sešus mēnešus. «No kurienes viņš ir, tas pagaidām ir noslēpums. Mums viss notiek ļoti strauji un interesanti, šad tad paceļojam pa pasauli. Burvīgākais, ka viss notika nejauši, visgrūtākajā brīdī, kad man bija lauzts plecs un notika garš atveseļošanās periods. Iepriekšējais vīrietis sevi parādīja no pavisam citas puses tieši tad, kad man negāja viegli un biju slima. Bijušais tajā laika posmā sevi parādīja no sliktākās puses un piekrāpa mani. Savukārt cilvēks, kas ienāca manā dzīvē pilnīgi nejauši, vēlējās palīdzēt. Visi šie notikumi, kas ar mani notiek, līdzinās romantiskas filmas sižetam,» par savu jauno mīlestību un vilšanos bijušajā līgavainī stāsta Lolita Novikova.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv