Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Mārtiņš Rītiņš atgriežas televīzijā, ciemosies pie slavenībām

© Gatis Orlickis

Viens no populārākajiem Latvijas pavāriem Mārtiņš Rītiņš pēc ilgākas pauzes atgriežas televīzijas ekrānos. Viņa jaunā kulinārijas raidījuma «Tuč, tuč Rītiņš» pirmizrāde būs 14. oktobrī plkst. 18.00 kanālā LNT.

Viena raidījuma daļa ir kā ceļojums, par to, kā tiek atrastas ēdiena izejvielas, bet otrā daļa ir kā patīkama relaksēšanās un gatavošana.

«Man liekas, ka no televīzijas atpūtos divus gadus. Darbošanās televīzijas ekrānā man ļoti pietrūka. Man ir liels prieks atgriezties. Nedrīkst sēdēt uz vietas! Visu laiku ir jākustas. Atkal esmu paņēmis bulli aiz ragiem un uzņēmies lielu atbildību pēc ilgās atpūtas. Man ir liels gandarījums apceļot Latviju, zemniekus, zvejniekus un makšķerētājus, doties ciemos pie sabiedrībā pazīstamām personībām. Šoreiz ir mazliet grūtāk, jo raidījums ilgst 50 minūtes. Agrāk vadīju raidījumu, kas ilga 26 minūtes. Iepriekš lielākoties visi raidījumi bija vienā noteiktā virtuvē, tagad es braukāšu apkārt, gatavošu, došos ciemos un iepazīšos ar cilvēkiem. Mēs nerunāsim tikai par ēdienu, bet es arī uzdošu jautājumus kā žurnālists. Un centīšos izvilināt kaut ko neparastu.

Viena raidījuma daļa ir kā ceļojums, par to, kā tiek atrastas ēdiena izejvielas, bet otrā daļa ir kā patīkama relaksēšanās un gatavošana. Šie raidījumi būs izglītojoši ne tikai skatītājiem, bet arī man, jo arī es pats mācos.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv