Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

EKSKLUZĪVI VAKARA ZIŅĀM: Baskovs atklāti par privāto dzīvi un kā uzveikt depresiju

© Bravo events publicitātes, Vida Press

Šoruden Rīgā ar savu grandiozāko un spožāko projektu karjerā atgriežas populārais krievu estrādes un operas dziedātājs, par Krievijas «zelta balsi» dēvētais Nikolajs Baskovs. Slavenais tenors ielūdz Latvijas skatītājus 3. novembrī uz «Arēnu Rīga», lai klātienē izbaudītu unikālo un iespaidīgo koncertuzvedumu «Spēle». Pirms došanās uz Rīgu slavenais krievu mākslinieks ekskluzīvā intervijā ar »Vakara Ziņām« uzrunāja savus uzticamos un jaunos klausītājus un fanus arī Latvijā.

2016.gadā, neilgi pirms savas 40 gadu jubilejas, iespaidīgi uz skatuves atgriezās slavenais krievu tenors, operas dīvas Monseratas Kavaljē skolnieks un estrādes zvaigzne Nikolajs Baskovs. Mākslinieka sen lolotais sapnis, šovs «Spēle» pirmizrādi piedzīvoja uz Krievijas galvenās skatuves - Kremļa pilī. Koncerti Maskavā norisinājās trīs dienas pēc kārtas, tika pilnībā izpārdoti, un kopumā tos apmeklēja vairāk nekā 17 000 skatītāju. Pēc tam ar grandiozo un krāšņo priekšnesumu Baskovs pēc astoņu gadu pārtraukuma devās koncertturnejā pa Krieviju un tuvākajām ārzemēm, Baltijas valstis ieskaitot.

Šovs tapis sadarbībā ar slaveno Krievijas meistaru, režisoru Alekseju Sečenovu, kas veidojis tādas ceremonijas kā pasaules universiāde, Eiropas čempionāts mākslas vingrošanā, Krievijas Nacionālā muzikālā prēmija un daudzus citus liela mēroga projektus, arī darbojies pie Soču olimpiādes atklāšanas ceremonijas.

Šova budžets - divi miljoni

Lai sagaidītu savu īsto režisoru un realizētu sapni nevis tikai par vērienīgu koncertu, bet vizuāli iespaidīgu un grandiozu šovu, Baskovs pacietīgi gaidījis četrus gadus, bet iedvesmu savam šovam smēlies, ceļojot pa ASV un Eiropu, vērojot, piemēram, tādu popmūzikas karalieņu kā Madonna un Šēra koncertšovus. Šovs tapis sadarbībā ar slaveno Krievijas meistaru, režisoru Alekseju Sečenovu, kas veidojis tādas ceremonijas kā pasaules universiāde, Eiropas čempionāts mākslas vingrošanā, Krievijas Nacionālā muzikālā prēmija un daudzus citus liela mēroga projektus, arī darbojies pie Soču olimpiādes atklāšanas ceremonijas. Šova iestudēšana ilga vairāk nekā gadu, un tā budžets ir aptuveni divi miljoni eiro. Intervijā Krievijas medijiem dziedātājs atzinās, ka nepieciešamo naudu viņam uzdāvinājuši tuvākie draugi un kaislīgākie atbalstītāji kā dāvanu dzimšanas dienā, lai viņš realizētu savu sapni.

[...]

Attiecības nav vienkāršas: «Vikuci, kurā pilsētā atrodies?»

Lūgts mazliet pakomentēt baumas par savu privāto dzīvi un vētrainās attiecības ar daiļo modeli, Krievijas TV zvaigzni un FIFA 2018 vēstnesi Viktoriju Lopirevu, par kuru tik daudz rakstīja un apspriež bulvārprese gan Krievijā, gan Latvijā, dziedātājs ir atklāts: «Mums nav viss vienkārši, bet neesam šķīrušies.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas," www.vz.lv