Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: 10 lietu, kas raksturo Kasparu Pudniku

© Kaspara Pudnika privātais arhīvs, F64 photo agency arhīvs

Vijolnieks, dziedātājs un pasākumu vadītājs Kaspars Pudniks (35) plašākai sabiedrībai kļuva zināms kā grupas «Riči» dalībnieks. Taču ar «Ričiem» pašlaik viņa ceļi ir šķīrušies. Šoreiz ielūkojāmies Kaspara personībā un viņš uzticēja desmit lietas, kas visspilgtāk raksturo viņa personību.

Jau pavisam drīz Kaspars Pudniks kopā ar apvienību «Paldies tev, draugs» dosies pie klausītājiem dažādās Latvijas vietās, lai priecētu ar krāšņo koncertizrādi «Ceļojošais vijolnieks». Pirmizrāde notiks 22. septembrī Kuldīgas kultūras centrā, kam sekos vēl 12 koncerti visā Latvijā. Tūres noslēguma koncerts būs 31. oktobrī Rīgā, VEF Kultūras pilī.

Vijole

Vijoli Kaspars Pudniks spēlē jau 28 gadus, kopš septiņu gadu vecuma, kad sāka mācīties mūzikas skolā. Pateicoties savai skaistajai un vienlaikus smeldzīgajai vijoles spēlei, Kaspars ir iemantojis daudzu klausītāju mīlestību.

Mūziķa vijoles skaņas nepieder klasiskai, bet gan tautas mūzikai, kas ir ļoti emocionāla un tuva cilvēkiem.

Koncerti

Koncerti Kasparam ir maizes darbs, un atšķirībā no citiem māksliniekiem, kas strādā arī citos darbos, viņš var lepoties ar to, ka ir pilna laika mūziķis. Arī koncertu skaits, ko viņš sniedzis auditorijai, ir iespaidīgs. Tie ir vairāk nekā 1000 koncertu, un katru gadu viņš uzstājas vismaz 100 reižu.

Pasākumu vadīšana

Pēdējos četrus gadus Kaspars strādā arī par dažādu stilu pasākumu, kāzu un jubileju vadītāju. Viņš spēj ātri iejusties ikvienā kompānijā, pateicoties savai harismai, atvērtībai, zināšanām un pieredzei. Vienalga, vai tie ir latvieši, krievi vai cittautieši, viņš prot radīt pozitīvu gaisotni.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv