Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kā izklaidēties rudenī? Atbild Latvijā atpazīstamas personības

© Ingrīda Punka

Karstajai vasarai uz pēdām jau min rudens, kad ātrāk satumst un laiks kļūst vēsāks. Siltajā laikā par atpūtas iespējām sevišķi galva nav jālauza, bet ko iesākt rudenī, lai sevi iepriecinātu un izklaidētu brīvajā laikā? Uz šo jautājumu atbildi zina vairākas Latvijā atpazīstamas personības.

Miglāne dodas uz Bauskas pilskalnu

«Rudenī man ir darba sākums, tādēļ brīvajās dienās vairāk atpūšos mājās. Taču, iesakot atpūtas vietu Bauskā, kur dzīvoju, skaists ir Bauskas pilskalns. Šī vieta, kurā satiekas divas upes, ļoti palīdz nomierināties un sakārtot domas. Bauskas pilskalns ir ļoti populārs, un te ir ļoti skaisti rudenī. Turklāt Bauskas pils teritorijā var apskatīt muzeju, kā arī ieturēt maltīti. Tepat arī atrodas mūsu iecienītā estrāde, kur notiek tradicionālie kantri mūzikas festivāli.

Te ir brīnišķīga vieta, lai baudītu dabu, var mierīgi pasēdēt vai pastaigāties. Katrs var atrast to, kas patīk.

Te var uzkāpt vienā no virsotnēm, apsēsties un apskatīt no augšas vienu Bauskas daļu. Šī ir mana mīļākā vieta, kur es aizstaigāju, lai izbaudītu dabas skatus,» stāsta TV šovā «X faktors» iepazītā dziedātāja Adriana Miglāne.

Gruzdiņš iesaka ķerties pie lauku darbiem

«Iesaku katram aizbraukt uz saviem laukiem un sarīkot lapu savākšanas talku, kā arī novākt dārzeņu ražu. Domāju, ka tā arī būs vislabākā izklaide pie tā dzīves ritma, kas valda pilsētās. Kārtīgs lauku darbs, kas izvēdina galvu, nāks ikvienam par labu.

Protams, Rūjienā, kur ir manas mājas, ir arī rudenī daudz ko redzēt un apskatīt. Kā Siguldā, protams, pie mums nav, bet tāpat, kur vien ej, rudens ir skaists,» rudens aktivitātes uzskaita TV šova «X faktors» pirmās sezonas uzvarētājs un grupas «Refleksija» solists Arturs Gruzdiņš.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv