Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: 47 gados TV zvaigzne Ļera Kudrjavceva laidusi pasaulē meitu

© Instagram

Krievijas TV zvaigzne Ļera Kudrjavceva nebeidz pārsteigt sabiedrību – viena mēneša laikā viņa kļuva gan par vecmāmiņu, gan māmiņu.

Augusta sākumā Ļeras Kudrjavcevas pieaugušā dēla Žana ģimenē pasaulē nāca bērniņš, bet jau vēlāk, 13. augustā, zvaigzne pati otro reizi kļuva par māmiņu.

Par meitiņas nākšanu pasaulē Ļera paziņoja sociālā tīkla «Instagram» profilā, publicējot mazulītes pirmo foto ar parakstu «Meitiņa».

Kudrjavcevas pielūdzēji, draugi un kolēģi turpina apsveikt māmiņu. Pirmo apsveicēju vidū bija arī bijušais Ļeras mīļākais, dziedātājs Sergejs Lazarevs. Viņa apsveikumam sekoja laba vēlējumi no citām estrādes zvaigznēm. Populārā krievu dziedātāja Irina Saltikova sociālajos tīklos painteresējās par Kudrjavcevas pašsajūtu: «Kā jūties? Ceru, viss ir lieliski! «Tagad labi,» atbildēja Ļera, apsolot dziedātājai drīzumā atnākt viesos un padzert tēju.

Atgādināsim, ka 47 gadus vecā TV raidījumu vadītāja ilgi slēpa savu grūtniecību, lai izvairītos no baumām un sabiedrības spriedumiem. Ļera Kudrjavceva ar mazulītes tēvu, 16 gadus jaunāko hokejistu Igoru Makarovu apprecējās 2013. gadā. Tās bija TV personības trešās laulības. Pirms dažiem mēnešiem laimīgā laulībā ar Ļeru dzīvojošais 30 gadu vecais sportists publicēja īsu video, kur nejauši bija pamanāms viņa sievas apaļīgais vēderiņš. Kopš tā brīža un pirmajām baumām par zvaigznes grūtniecību Ļera pazuda no publiskiem pasākumiem. Nav arī zināms, kur tieši zvaigzne dzemdējusi - Maskavā vai Maiami, kur viņai visbiežāk patīk uzturēties. Kudrjavcevai mazulīte ir otrais bērns, bet viņas vīram, hokejistam Igoram Makarovam meitiņa ir pirmdzimtā. Kudrjavceva pirmo bērnu, dēlu Žanu laida pasaulē 1990. gadā, un viņa tēvs ir Ļeras bijušais vīrs Sergejs Leņuks, grupas «Ласковый май» muzikants.