Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Māris Riekstiņš pametis sievu un atradis jaunu mīlu

© F64

Politiskajos kuluāros sākušas klīst runas, ka ilggadējais Latvijas Republikas ārlietu dienesta diplomāts, vēstnieks, Latvijas Republikas pastāvīgais pārstāvis NATO, bijušais ārlietu ministrs un šobrīd Latvijas vēstnieks Krievijā Māris Riekstiņš ilgu laiku esot slēpis savas jaunās attiecības un šķiršanos no sievas un divu pieaugušu bērnu mammas Irēnas Riekstiņas.

Zinātāji trin mēles, ka Māris Riekstiņš jau labu laiku kā pametis bijušo sievu un uzsācis jaunas attiecības, kas jau vainagojušās ar papildinājumu. Proti, Riekstiņam jaunā draudzene, kas ir gados jaunāka par vēstnieku, dāvājusi mazuli. Iespējams, ka pāris ir kopā arī Maskavā, kur Māris Riekstiņš šobrīd pilda Latvijas vēstnieka Krievijā pienākumus.

Lai arī Irēna un Māris Riekstiņi šķīrušies, bijusī sieva sociālajos tīklos ir sastopama ar bijušā vīra uzvārdu.

2017. un 2016. gada Valsts ieņēmumu dienesta publiskojamā datu bāzē valsts amatpersonu deklarācijās redzams, ka Riekstiņa ģimenes locekļu un radu lokā sievas Irēnas Riekstiņas vārds vairs neuzrādās. Pēdējo reizi šajā deklarācijā bijušās sievas vārds minēts 2015. gadā. Māra Riekstiņa laulībā ar Irēnu Riekstiņu dzimuši divi bērni, kas jau ir pieauguši un paši izveidojuši attiecības.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv