Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Noslēpumainais Galkins. Grūti zināt, kādu kārti izspēlēs

© Vida Press

Šoreiz aplūkosim pazīstamā Krievijas parodiju meistara, TV šovu vadītāja un Krievijas estrādes primadonnas Allas Pugačovas vīra Maksima Galkina (41) personīgo horoskopu.  

Personības raksturojums

Maksims Galkins ir tipisks Dvīnis, jo viņa astroloģiskajā kartē trīs planētas atrodas šajā zīmē, kā arī kopumā dominē Gaisa stihija (3 Dvīņu, 1 Svaru ietekme).

Tas norāda, ka daudz no iepriekšminētā Dvīņu zīmes raksturojuma ir attiecināms tieši uz parodiju meistara personību.

Jau no bērnības Galkins uzstājies, spēlējis dažādos skolas uzvedumos, tieši tajā laikā aktīvi pievērsies parodijas žanram, attēlojot klasesbiedrus, audzinātāju, skolas direktoru (šobrīd pat politiķus). Mācoties 6. klasē, Galkins pirmo reizi veido savu uzvedumu, notiek viņa pirmā benefice - leļļu teātra izrāde -, kurā viņš runā dažādās balsīs.

Vēlāk studējis Krievijas Humanitārajā augstskolā, Lingvistikas fakultātē, pat pievērsies aspirantūrai (iepriekšminētā tēma par doktordisertāciju), tomēr rezultātā lēmis par labu radošajai darbībai, nevis zinātniskam grādam.

Galkina horoskopā dominē Gaisa un Uguns stihijas zīmes, kas vērstas uz sabiedriskām aktivitātēm, toties minimāla Zemes ietekme, līdz ar ko cilvēkam var pietrūkt praktiskuma un saimnieciskuma. Maksims vairāk ir ideju ģenerators, radoša būtne, nevis biroja darbinieks.

Vai profesija atbilst horoskopam?

Galkina izvēlētā profesija - komiķis, parodiju meistars - viņam lieliski padodas, jo ļauj būt daudzpusīgam, iejusties dažādās lomās. Viņš darbojas kā šovbiznesa pasākumu un TV raidījumu vadītājs. Labi pārzina vairākas svešvalodas un savu erudīciju savulaik lieliski nodemonstrēja, vadot raidījumu «Vai gribi kļūt miljonārs?».

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv