Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_downwardEirovīzija 2014

Ukrainas prezidentam Volodimiram Zelenskim netiks dota iespēja teikt videouzrunu Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, ceturtdien paziņoja Eiropas Raidorganizāciju apvienība (EBU), kas organizē šo konkursu.
12.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Ceturtdienas vakarā Liverpūlē notikušajā 67.starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā tika izraudzītas vēl 10 valstis, kas būs pārstāvētas Eirovīzijas finālā, un starp šīm valstīm ir Igaunija un Lietuva.
12.mai 2023 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas grupas “Sudden Lights” dziesma “Aijā” Eirovīzijā tālāk par pusfinālu netika. Eiropa mūs kārtējo reizi nesaprata. Kaut kā netrāpījām uz pareizā “nerva” vai pareizās nots. Kas tika izdarīts nepareizi? Ko darīt, lai neveiksmju sēriju apturētu?
11.mai 2023 Bens Latkovskis
Latvijas grupai "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā" otrdienas vakarā neizdevās iekļūt 67. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā. “Rīta Panorāmā” sazinājās ar grupas mūziķiem, lai uzzinātu, kā viņi šobrīd jūtas.
10.mai 2023 Portāls nra.lv
Latvijas grupa "Sudden Light" uz Eirovīzijas skatuves kāpa kā ceturtie. Tviterī tauta jau apspriež redzēto un dzirdēto.
9.mai 2023 Portāls nra.lv
Eirovīzijas tiešraide no Liverpūles. Šodien - pusfināls. Latvijas "Sudden Lights" dziesma "Aijā" izskanēs ceturtā. Vēl pirmajā pusfinālā startē Norvēģija, Malta, Serbija, Portugāle, Īrija, Horvātija, Šveice, Izraēla, Moldova, Zviedrija, Azerbaidžāna, Čehija, Nīderlande un Somija.
9.mai 2023 Portāls nra.lv
Unian.net raksta par bukmeikeru prognozēm - kā tiks sadalītas pirmās piecas vietas?
8.mai 2023 Portāls nra.lv
Šodien, 29. aprīli, uz Liverpūli, Lielbritānijā, dodas grupa "Sudden Lights", lai pārstāvētu Latvijas godu 67.starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.
29.apr 2023 Ziņu aģentūra LETA, Portāls nra.lv
Šogad Eirovīzijas dziesmu konkurss norisināsies Lielbritānijā, Liverpūlē. Katru gadu konkurss ir pārsteigumiem pilns, taču šis gads varētu būt pavisam īpašs. Uz lielās Eirovīzijas skatuves, kā viesmākslinieki, varētu kāpt Lielbritānijas supergrupa, kura nav uzstājusies pēdējos 20 gadus, ziņo "The Sun".
16.apr 2023 tautaruna.lv
Jau pēc mazāk nekā diviem mēnešiem, 9.maijā, Liverpūlē jau 67. reizi norisināsies viens no lielākajiem un prestižākajiem dziesmu konkursiem pasaulē - Eirovīzija. Latviju tajā jau otro gadu pēc kārtas pārstāvēs zēnu grupa, kas šoreiz ir "Sudden Lights". Lai arī Latvijā mūziķiem ir liels fanu pulks un viņu dziesmas zina daudzi, pēc "Betsafe" ekspertu prognozēm Latvijai arī šoreiz, sesto gadu pēc kārtas, neizdosies iekļūt finālā.
28.mar 2023 Portāls nra.lv
Pateicības pilnais sarunu raidījums “Pasaki to skaļi!”, ko iespējams skatīties kanālā 360TV, aicina ikvienu vairot pateicību un sirsnību sabiedrības vidū. Jaunākajā raidījuma sērijā pie Roberto un Elīnas, viesojās mūziķis Arnis Mednis, kurš dalījās savās pārdomās par dzīvē piedzīvoto un pārdzīvoto.
20.feb 2023 tautaruna.lv
Ar “Sudden Lights” dziesmas “Aijā” uzvaru noslēdzies Latvijas Televīzijas konkurss “Supernova”, kas nozīmē – šī grupa pārstāvēs Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē. Šobrīd iespējamai Latvijas uzvarai Liverpūlē bukmeikeri dod… 1%. Pat fināls šķiet neaizsniedzams sapnis.
13.feb 2023 Sandris Vanzovičs
Igauniju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē, Lielbritānijā, pārstāvēs dziedātāja Alika Milova ar dziesmu "Bridges" tilti.
12.feb 2023 Ziņu aģentūra LETA
Šosestdien, 11. februārī, pulksten 21.10 LTV1 un “REplay.lv” un LTV7 ar surdotulkojumu būs iespējams vērot izšķirošo cīņu par tiesībām braukt uz Liverpūli – tiešraidē noskaidrosies konkursa “Supernova” uzvarētājs, kas pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.
11.feb 2023 Sandris Vanzovičs
Jau šo sestdien, 11.februārī noskaidrosies, kurš mākslinieks vai grupa šī gada maijā pārstāvēs Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas norisināsies Liverpūlē, Lielbritānijā. Pagājušās nedēļas nogalē pusfinālā piedalījas 14 dalībnieki, bet četri no dalībniekiem nesaņēma pietiekamu balsojumu, lai iekļūtu finālā. Pašreizējās "Betsafe" ekspertu prognozes liecina, ka Patrisha un "Sudden Lights" ir galvenie pretendenti uz Latvijas pārstāvēšanu vienā no lielākajiem muzikālajiem notikumiem pasaulē.
9.feb 2023 Portāls nra.lv
Čehijā notika Eirovīzijas nacionālā atlase. Uzvaru izcīnīja grupa "Vesna" ar dziesmu "Manas māsas kronis" ("My sister's crown"), vēsta UNIAN.
8.feb 2023 tautaruna.lv
Sestdien, 4.februārī, norisinājās Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" pusfināls, kur par iespēju nokļūt finālā un pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" sacentās mākslinieki ar 14 kompozīcijām. Jau pirms vairākām nedēļām tapa zināms, ka dalībai pusfinālā nav izvēlēta mūziķa Andra Kiviča radītā kompozīcija. Tiesa, pēc sestdien notikušā pusfināla pats dziedātājs sociālajā tīklā facebook publicējis ierakstu, kurā izsakās, kāpēc viņa radītā kompozīcija netika virzīta tālāk dalībai konkursā.
6.feb 2023 tautaruna.lv
Dalībai dziesmu konkursa "Supernova" pusfinālā piedalījās 14 dalībnieki, no kuriem 10 iekļuva finālā.
4.feb 2023 Portāls nra.lv
Šobrīd Eiropas valstis sāk aktīvus sagatavošanās darbus maijā notiekošajam milzu notikumam "Eirovīzija". Pašlaik vairākās valstīs notiek mūziķu savstarpējā cīņa par to, kas varēs pārstāvēt savu valsti starptautiskajā konkursā. Īrijā cīņās par iespēju kāpt uz lielās "Eirovīzijas" skatuves iesaistījusies arī pankroka leģenda, bijušais grupas "Sex pistols" solists Džons Laidons ar savu jauno grupu "Public Image Ltd", vēsta "Daily Mail".
14.jan 2023 tautaruna.lv
Pavadot aizejošo gadu, ir ierasts atskatīties uz tajā piedzīvoto un gada spilgtākajiem notikumiem. “Neatkarīgā” piedāvā savu Latvijas populārās mūzikas notikumu Top 8 – bez aizgājēju pieminēšanas un mēreni subjektīvu.
31.dec 2022 Sandris Vanzovičs