Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_downwardEirovīzija 2013

58. Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konursa uzvarētāju uzvarēja 20 gadīgo dānieti Emeliju de Forestu apvaino plaģiātismā.
20.mai 2013 Portāls nra.lv
Lai noskaidrotu, ka nākamgad starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks turpat Ēresunda šauruma otrā krastā, no zviedru pilsētas Malmes tikai 42 kilometrus attālajā Kopenhāgenā, bija nepieciešamas trīsarpus stundas – kā zināms, uzvarēja 20 gadus jaunā dāniete Emmelija de Foresta.
20.mai 2013 Sandris Vanzovičs
Šovakar Zviedrijas pilsētā Malmē notika 58. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls, kurā uzvaru izcīnīja Dānijas pārstāve Emelija de Foresta ar dziesmu " Only Teardrops ".
19.mai 2013 Portāls nra.lv
Šovakar Zviedrijas pilsētā Malmē norisināsies 58. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls.
18.mai 2013 Portāls nra.lv
Pēc Latvijas dalībnieku grupas "PeR" snieguma starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā mūzikas producenti atzīst, ka uzstāšanas bija laba, taču dziesma "Here We Go" nebija piemērota Eirovīzijai.
17.mai 2013 Ziņu aģentūra LETA
photo_camera
Šovakar Zviedrijas pilsētā Malmē starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā Latvijas pārstāvju, grupas "PeR" izpildītā dziesma "Here We Go" nekvalificējās konkursa finālam.
16.mai 2013 Portāls nra.lv
Latvijas delegācija ar grupu «PeR» priekšgalā šobrīd jau ir Zviedrijā, kur gatavojas Eirovīzijas dziesmu konkursa galvenajiem notikumiem. Mums tie sāksies 16. maijā – tieši tad otrajā pusfinālā gaidāma Ralfa Eilanda un Edmunda Rasmaņa uzstāšanās.
16.mai 2013 Sandris Vanzovičs
Šodien Latvijai lielā kauja par mums sen neredzēto starptautiskās Eirovīzijas dziesmu konkursa finālu.
16.mai 2013 Sandris Vanzovičs
photo_camera
Šovakar, 14. maijā, Zviedrijas pilsētā Malmē noskaidroti šīgada Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa pirmā pusfināla desmit labākie.
14.mai 2013 Portāls nra.lv
Jau šodien, 14. maija, vakarā pulksten 22.00 ar pirmā pusfināla tiešraidi no Zviedrijas, Malmes, LTV1 atklās Eirovīzijas nedēļu.
14.mai 2013 Portāls nra.lv
Jau rītvakar 14.maijā pulksten 22.00 Zviedrijas pilsētā Malmē sāksies Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa pirmais pusfināls.
13.mai 2013 Portāls nra.lv
photo_camera
Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvošās grupas "PeR" mūziķi šorīt agri aizvadījuši savu pirmo mēģinājumu uz Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa fināla skatuves.
8.mai 2013 Portāls nra.lv
Ja viss noritējis pēc plāna, tad šobrīd mūsu Eirovīzijas delegācija jau ir Zviedrijā – otrdien ap pusseptiņiem no rīta grupa „PeR”un viņu pavadošā komanda uzsāka ceļu uz Malmi, kur nākamnedēļ risināsies daudz apspriestā konkursa fināls.
7.mai 2013 Sandris Vanzovičs
Jau pēc dažām dienām enerģiskā grupa "PeR" un radošā komanda dosies uz Zviedrijas pilsētu Malmi, lai ar dziesmu "Here We Go" jeb "Aiziet!",pārstrāvot Latviju, piedalītos 58.starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.
3.mai 2013 Portāls nra.lv
Pēc Igaunijas eirovīzijas delegācijas vadītāja Marta Normeta ielūguma, Igaunijā viesojās grupa "PeR". Dziesma "Here We Go" tika prezentēts piecos medijos: Igaunijas TV, TV3+, Raadio2, Raadio4, Skyraadio.
1.mai 2013 Portāls nra.lv
Pēc mēneša, 16.maijā, Zviedrijā norisināsies 58.starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā Latvijas dalībnieki "PeR" uzstāsies kā pirmie, izpildot savu atraktīvo dziesmu "Here We Go".
17.apr 2013 Ziņu aģentūra LETA
Leģendārās zviedru popmūzikas grupas ABBA dalībnieki Bennijs Andersons un Bjerns Ulveuss kopīgi ar dīdžeju Avicii sacerējuši jauno Starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija - 2013" himnu jeb galveno dziesmu, vēsta konkursa oficiālā mājas lapa.
15.apr 2013 Portāls nra.lv
"Eirovīzijas" dziesmu konkursā Lielbritāniju pārstāvēs velsiešu mūzikas veterāne Bonija Tailere, ceturtdien paziņoja raidsabiedrība BBC.Lielbritānijas neveiksmes "Eirovīzijā" 61 gadu vecā dziedātāja centīsies labot ar jaunu balādi "Believe In Me".
7.mar 2013 Ziņu aģentūra LETA
Šodien Rīgā ierodas filmēšanas grupa no Zviedrijas un līdz 8.martam filmēs Latvijas vizītkarti Eirovīzijas Starptautiskajam konkursam. Jau otrdien, 5.martā, Rīgā ierodas arī horeogrāfe no Zviedrijas, kas turpina strādāt ar "PeR" priekšnesumu.
5.mar 2013 Portāls nra.lv
Antra Stafecka neapšaubāmi bija arī viena no visglītāk ģērbtajām Eirovīzijas konkursantēm, tāpat perfekts bija arī viņas dziedājums, bet dejošanā meitenei līdzīgu vispār nebija.
26.feb 2013 Anita Umbraško