Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_downwardPČH 2019

Latvijas hokeja izlase šajā pasaules čempionātā spēlēja labi, taču savu darbu līdz galam tā nepaveica un ceturtdaļfinālu nesasniedza, pauda komandas uzbrucējs Teodors Bļugers.
21.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Slovākijas hokeja izlase otrdien savās mājās notiekošo pasaules čempionātu noslēdza ar uzvaru.
21.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
2019. gada pasaules čempionātu Latvijas izlase pabeidza ar pārliecinošu uzvaru pār Norvēģiju (4:1) un kopvērtējumā mūsējiem šajā turnīrā 10. vieta.
21.mai 2019 Ēriks Strauss
Čehijas hokeja izlase otrdien Slovākijā notiekošā pasaules čempionāta apakšgrupu turnīra noslēdzošajā mačā ar rezultātu 5:4 (1:1, 3:1, 1:2) pieveica planētas vicečempioni Šveici.
21.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlases kapteinis Lauris Dārziņš ir lepns par savu komandu, pēc pirmdienas mača pauda uzbrucējs.
21.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlases pulcējusi talantīgus spēlētājus, uzskata Zviedrijas valstsvienības galvenais treneris Rihards Grēnberjs.
21.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlase šodien savā pēdējā mačā pasaules čempionātā tiekas ar Norvēģijas valstsvienību.
21.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Pirms 22 gadiem, 1997. gada 3. maijā, tieši spēlē pret Norvēģiju izcīnījām pirmo uzvaru pēc atgriešanās elitē un tieši ar Norvēģijas izlasei pagaidām tiks pielikts punkts šā gada čempionātam un cerams, ka tiks pabeigts ar uzvaru. Pirms čempionāta tika lēsts, ka šai spēlei būs pievienotā vērtība cīņai par ceturtdaļfinālu, bet beigu beigās šodienas mačs būs parasta spēle, kurā nevienai no komandām īsti neko nevajadzēs. Šo gadu laikā ar norvēģiem spēlēts desmit reizes un septiņās izcīnītas uzvaras. Vēl trīs mačos piedzīvoti zaudējumi.
21.mai 2019 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātu hokejā katastrofāli aizvadījusī Itālija pirmdien meistarsacīkšu pēdējā spēlē nosargāja vietu elites grupā.
20.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas hokeja izlase nevar sūdzēties par atdeves un neatlaidības trūkumu mačā ar Zviedriju, atzina valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.
20.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Lielbritānijas hokeja izlase, kas pasaules čempionāta elites grupā atgriezusies pēc 25 gadu pārtraukuma, pirmdien negaidīti nosargāja savu vietu augstākajā divīzijā.
20.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Diemžēl, bet Latvijas izlasei šogad jāpaliek bez ceturtdaļfināla. Pret pasaules čempioniem pēdējā trešdaļā bijām vadībā ar 3:2, tomēr nācās piedzīvot zaudējumu ar 4:5. Tāda ir dzīve! Rīt mūsējiem pēdējā spēle, kurā jātiekas ar Norvēģiju.
20.mai 2019 Ēriks Strauss
Ar nevienu citu pretinieku pasaules čempionātos nav spēlēts tik bieži, kā ar zviedriem. Pēdējos piecos čempionātos pēc kārtas allaž pretiniekos patrāpījušies Baltijas jūras kaimiņi, bet kopumā ar pagājušā gada čempioniem šodien tiks aizvadīta jau piecpadsmitā savstarpējā spēle. Bilance ir nomācoši par labu pretiniekam – mums tikai viena uzvara, vēl viens neizšķirts un 12 zaudējumi.
20.mai 2019 Ēriks Strauss
Latvijas hokeja izlase šodien Bratislavā pasaules čempionāta sestajā mačā spēkosies ar iepriekšējo divu meistarsacīkšu uzvarētāju Zviedriju.
20.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Oficiāli pasaules čempionāts beigsies tikai svētdien, bet Latvijas izlasei tas jau ir beidzies. Formāli beidzies, jo vēl ir jāaizvada divas spēles – šodien ar Zviedriju un pamatturnīra pēdējā dienā ar Norvēģiju. Patiesībā, mūsējiem čempionāts lielā mērā beidzās jau pēc zaudējuma Šveicei, jo tieši šī bija tā spēle, kurā izšķīrās ceturtdaļfināla liktenis.
20.mai 2019 Ēriks Strauss
Krievijas un Somijas hokeja izlases svētdien svinēja "sausās" uzvaras Slovākijā notiekošā pasaules čempionāta spēlēs.
19.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Līdz ar ASV hokeja izlases uzvaru pasaules čempionāta saimniecei Slovākijai svētdien zuda izredzes sasniegt meistarsacīkšu ceturtdaļfinālu.
19.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Pasaules čempionāts hokejā šodien Slovākijā turpinās ar vēl četrām cīņām.
19.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Pašreizējā čempione hokejā Zviedrija sestdien Slovākijā B grupas mačā ar 4:3 (1:1, 2:1, 1:1) pieveica vicečempioni Šveici.
19.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA
Spēlēt pret tāda līmeņa zvaigznēm kā Jevgēņijs Malkins un citiem Krievijas izlases hokejistiem ir fantastiska sajūta, pēc zaudējuma krieviem pasaules čempionāta mačā sacīja Latvijas valstsvienības aizsargs Artūrs Kulda.
18.mai 2019 Ziņu aģentūra LETA