Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_downwardPČF 2018

2018. gada Pasaules kausā aiz muguras pirmā brīvdiena, bet šodien sāksies izslēgšanas spēles. Astotdaļfinālus pulksten 17:00 atklās Lionela Mesi un Argentīnas duelis pret Francijas izlasi, bet 21:00 spēkosies Eiropas čempione Portugāle un nevienus vārtus neielaidusī Urugvajas valstsvienība.
30.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pēc pēdējām divām spēlēm G grupā kļuvuši zināmi pēdējie divi astotdaļfinālu pāri.
28.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā noskaidrojušās pēdējās divas astotdaļfinālā iekļuvušās komandas un tās ir Japāna un Kolumbija. Vēl gan šodien ir atlikušas spēles G grupā, taču tur pirmās divas vietas pienākas Anglijai un Beļģijai.
28.jun 2018 Ēriks Strauss
Vācijas valstsvienībai Pasaules kauss ir beidzies, neiekļūstot kausa izcīņas 1/8 finālā.
28.jun 2018
Pasaules čempionātā futbolā abās vakara spēlēs E grupā iztika bez lieliem piedzīvojumiem un pārsteigumiem. Brazīlija pārspēja Serbiju, bet Šveice izlaida uzvaru pret Kostariku. Līdz ar to kļuvuši zināmi vēl divi astotdaļfinālu pāri: Brazīlija pret Meksiku un Zviedrija pret Šveici.
27.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā notikusi lielākā sensācija - Vācijas izlase zaudēja Korejai un zaudēja arī izredzes spēlēt astotdaļfinālā.
27.jun 2018 Ēriks Strauss
2018. gada Pasaules kausa izslēgšanas spēles ar lielām grūtībām sasniegusi Argentīnas izlase, un leģendārais Djego Maradona parūpējās par šovu arī tribīnēs – te kameras viņu pieķēra snaužam, te viņš dejoja ar Nigērijas līdzjutēju, te visiem veltīja divus vidējos pirkstus. Izrādās, pēc spēles Maradonu piemeklējušas veselības likstas, un nācies saukt palīgā mediķus.
27.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
2018. gada Pasaules kausa izcīņā jau zināmas desmit komandas, kas turpinās cīņu par uzvaru turnīrā. Šodien tiks noskaidrotas vēl četras astotdaļfināla dalībnieces, un svarīga spēle priekšā pašreizējai čempionei Vācijai, kurai pat ar trīs punktiem pret Dienvidkoreju var izrādīties par maz, un vēsturē titulētākajai komandai Brazīlijai, kurai nepieciešams neizšķirts.
27.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
D apakšgrupā viss beidzās ar kāda lielajiem priekiem un ar kāda lielajām bēdām. Lielie prieki tika Argentīnai, kura tomēr prata no pēdējās vietas izlauzties līdz otrajai un izcīnīt tiesības spēlēt astotdaļfinālā, bet vēl divas tīkotājas uz vienu brīvo vietu Nigērija un Islande brauc mājās. Līdz ar to zināmi vēl divi 1/8 finālu pāri - Francija pret Argentīnu un Horvātija pret Dāniju.
26.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā beigušās vēl vienas grupas spēles. Francija un Dānija aizvadīja pirmo bezvārtu spēli šajā čempionātā, bet Peru no turnīra atvadās ar uzvaru pār Austrāliju.
26.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules kausa finālturnīrā otrdienas vakarā notiks četras spēles - pa divām C un D grupās. No lielas izgāšanās pēdējā iespēja izglābties šovakar būs Lionelam Mesi un Argentīnas valstsvienībai, kurai obligāti nepieciešama uzvara spēlē pret Nigēriju.
26.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pēc tam, kad pasaules čempionātā futbolā tika aizvadītas pēdējās divas B grupas spēles, kļuvuši zināmi pirmie divi astotdaļfinālu pāri – Spānija pret Krieviju un Portugāle pret Urugvaju.
25.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā sākusies trešā spēļu kārta un tā sākusies ar vietu sadalījumu A grupā. Urugvajai izcīnot pārliecinošu uzvaru pār krieviem pienākas pirmā vieta grupā, otrā - Krievijai, bet trešajā un ceturtajā vietā palikušās Ēģipte un Saudū Arābija turnīru pabeidza ar pēdējo uzvaru.
25.jun 2018 Ēriks Strauss
2018. gada Pasaules kausa izcīņā šodien sāksies grupu turnīra noslēdzošā kārta, vienlaicīgi notiekot diviem mačiem. Pulksten 17:00 divas uzvaras izcīnījušās Krievijas un Urugvajas izlases sadalīs pirmo vietu A grupā, bet 21:00 Eiropas čempionei Portugālei jāmēģina nepaklupt pret sīksto Irānu.
25.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules čempionāta futbolā otrā kārta beidzās ar Kolumbijas 3:0 uzvaru pār Poliju. Kolumbijai šī uzvara saglabāja labas izredzes turpināt cīņu par iekļūšanu astotdaļfinālā, bet Polijas izlasei šīs izredzes ir zudušas.
24.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā Japānas un Senegālas izlases pēc divām aizvadītām spēlēm izcīnījušas pa četriem punktiem, taču neviena no komandām nevar būt droša par iekļūšanu astotdaļfinālā.
24.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā G apakšgrupā jau otro dienu pēc kārtas tiek fiksēta graujoša uzvara. Vakar Beļģija izrēķinājās ar Tunisiju, bet šodien to pašu ar Panamu paveica Anglija.
24.jun 2018 Ēriks Strauss
Ēģiptes futbola izlases līderis Mohameds Salāhs saņēmis Čečenijas goda pilsoņa titulu, kuru tam piešķīris šīs Krievijas republikas vadītājs Ramzans Kadirovs.
23.jun 2018 Ziņu aģentūra LETA
Pasaules čempionātā futbolā Meksikas izlase ar 2:1 pārspēja Koreju un iekļuva astotdaļfinālā. Bet, par mača galveno varoni kļuva Čičarito, kurš pievienojās ekskluzīvam klubiņam.
23.jun 2018 Ēriks Strauss