Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_downwardRio 2016

Koronavīrusa pandēmijas un lēnās vakcinācijas dēļ šogad pilnībā atcelts pasaulslavenais Riodežaneiro karnevāls.
22.jan 2021 Ziņu aģentūra LETA
Riodežaneiro slavenajā Kopakabanas pludmalē ceturtdienas vakarā cilvēku pūlī ietriecās automobilis, nogalinot mazu bērnu un ievainojot 17 citus cilvēkus, paziņojušas varasiestādes.
19.jan 2018 Ziņu aģentūra LETA
2016. gada Riodežaneiro olimpisko spēļu čempione maratona skrējienā Džemima Sumgonga no Kenijas saņēmusi četru gadu diskvalifikāciju par dopinga lietošanu.
8.nov 2017 Portāls Sportacentrs.com
Riodežaneiro olimpisko un paralimpisko spēļu organizatori saņēmuši atpakaļ vismaz 130 medaļas, kurām vajadzīgs remonts.
20.mai 2017 Portāls Sportacentrs.com
Pagājušajā nedēļas nogale Riodežaneiro pilsētā Brazīlijā vairākas dienas notika pasaules slavenais Rio karnevāls.
27.feb 2017
Pirms aptuveni sešiem mēnešiem Rio notika Vasaras olimpiskās spēles. Par spīti spēļu rīkotāju solījumiem, kuros viņi apgalvoja, ka olimpiskās celtnes tiks izmantotas arī pēc spēļu beigām, fotogrāfu uzņemtie attēli liecina, ka kādreiz tik iespaidīgās ēkas ir tukšas un pamestas.
18.feb 2017
2016.gada vasarā sportisti no visas pasaules cīnījās par medaļām Vasaras olimpiskajās spēlēs Brazīlijas pilsētā Rio. Uzņemtās fotogrāfijas liecina, ka vien pāris mēnešus pēc sacensībām olimpiskās sacensību vietas ir pamestas, dažviet pat izpostītas.
13.feb 2017
Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) ceturtdien prezentēja Latvijas olimpiešu startiem veltīto grāmatu "Latvija Rio", liekot simbolisku punktu savai dalībai šī gada augustā notikušajās Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.
24.nov 2016 Ziņu aģentūra LETA
Tirdzniecības centrā "Domina Shopping" atklāta fotogrāfa Jura Bērziā-Soma ceļojošā fotoizstādes par godu Paralimpiskajām spēlēm Riodežaneiro.
15.nov 2016
Šodien valdība atbalstīja prēmiju piešķiršanu Vasaras olimpisko un paraolimpisko spēļu laureātiem, šim mērķim atvēlot 1,051 miljonu eiro.
1.nov 2016 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas sportistu sasniegumi Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs atbilst piešķirtajam finansējumam, šodien Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālajā asamblejā sacīja LOK ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers.
30.sep 2016 Ziņu aģentūra LETA
Kā jau ziņots, tad 4. maijā divi latvieši - Kārlis Bardelis un Gints Barkovskis - no Namībijas piekrastes pilsētas Ludericas sāka Atlantijas okeāna šķērsošanu airu laivā līdz Riodežaneiro, kur vasarā notika Olimpiskās un Paralimpiskās spēles.
24.sep 2016 Portāls nra.lv
Paralimpiskos sportistus starptautiskajā lidostā Rīga sagaida ne tikai labklājības ministrs, bet arī Ķeguma novada pūtēju orķestris Birzgale, kas īpaši sumināja savu novadnieku Aigaru Apini, un Jelgavas sporta skolas bērni, sveicot jelgavnieku Edgaru Bergu. Paralimpisko sportistu sagaidīšana bija reizē svinīga un sirsnīga.
21.sep 2016 Inga Paparde
Naktī uz pirmdienu Riodežaneiro nodzisa vasaras paralimpisko spēļu uguns, noslēdzot paralimpiskās spēles Brazīlijā. Latvijas paralimpiskā komanda dodas mājās ar augstiem sasniegumiem – vēsturiski vislielāko medaļu skaitu, kā arī ļoti labiem rezultātiem kopumā.
19.sep 2016 Inga Paparde
Brazīlijā Riodežaneiro svētdien noslēdzās paralimpiskās spēles.
19.sep 2016
Latvijas sportisti intervijās no Rio Paralimpiskajām spēlēm piedāvā ieskatu sacensību norisē, emocijās pēc startiem un paralimpiskajiem sasniegumiem.
14.sep 2016 LMT Straume
Neatkarīgās un Sporta Avīzes lasītājiem fotogrāfs Romāns Kokšarovs ir labi zināms: strādājis pasaules hokeja, vieglatlētikas un basketbola čempionātos, fotografējis visdažādākajās sporta sacensībās, arī sešās olimpiskajās spēlēs. Līdz 18. septembrim viņš piedāvā pakavēties šīs vasaras olimpiskajās noskaņās izstādē Tuvāk. Dziļāk. Atklātāk. Rio tirdzniecības centrā Galerija Centrs.
7.sep 2016 Aisma Orupe
Tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" iespējams aplūkot fotoaģentūras F64 fotogrāfa Romāna Kokšarova izstādi "Tuvāk. Dziļāk. Atklātāk. Rio".
31.aug 2016
25.augustā Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) valde apsprieda un sniedza savu skatījumu par vieglatlētu startu Olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro, kā arī izdarīja secinājumus, lai turpmāk mūsu vieglatlēti nozīmīgākajās sacensībās rādītu vēl labāku sniegumu.
30.aug 2016 Portāls nra.lv