Atpakaļ uz nra.lv

"Esmu kā Ķīnas mūris"; Reiniks parāda, cik daudz antivielu viņam ir pēc potēšanās

tautaruna.lv 9.jūnijs 2021, 16:13
 
Ekrānuzņēmums
Mūziķis Lauris Reiniks sociālās vietnes Instagram "īsajos stāstos" dalījies ar video, kuros parāda, kā pēc vakcinēšanās veicis divus antivielu testus dažādās laboratorijās, lai uzzinātu, cik daudz antivielu pēc potēšanās ir viņa organismā.

Kā atklāj Reiniks, pēc pirmajām analīzem viņam konstatētas antivielas, taču to skaits neatbildis ekspektācijām, tāpēc mūziķis nolēmis veikt vēl vienu testu jau citā laboratorijā, kur veicis IgG antivielu pārbaudi pret Spike proteīnu.

Ekrānuzņēmums

"Es jums parādīšu gan vienus, gan otrus rezultātus. Principā, abi ir labi, es vienkārši gribu smukāku cipariņu," video skaidro mūziķis.

Pēc abu analīžu saņemšanas, Reiniks soctīklos dalījies ar iegūtajiem rezultātiem.

Ekrānuzņēmums

"Man ir 258 spike, kas ir ļoti labi un gandrīz 3000 IgG antivielas. Gandrīz 3000! Es vienkārši esmu kā Ķīnas mūris pret Covid un es domāju, ka es esmu ļoti priecīgs," video sajūsminās Reiniks.

Kā norādīts Centrālās Laboratorijas mājaslapā, ir kvantitatīvais imūnķīmiskais tests antivielu (ieskaitot IgG klases) noteikšanai pret SARS-CoV-2 vīrusa S (spike - pīķa) proteīniem. SARS-CoV-2 vīrusa S proteīni satur specifiskos RBD (receptor-binding-domain) receptorus, ar kuru palīdzību notiek cilvēka (saimnieka) šūnas inficēšanās.

Testsistēmas sastāvā ir rekombinantais S (spike) proteīns. Tests tiek rekomendēts pacientiem ar pārslimoto, vai aizdomām par pārslimoto Covid-19 infekciju. Īpaši tests tiek rekomendēts personām pēc vakcinācijas pret Covid-19 infekciju, lai sekotu imūnās atbildes veidošanai un tās noturības izvērtēšanai. Testu tiek rekomendēts veikt sākot ar 14. dienu pēc infekcijas simptomu parādīšanās vai pēc vakcinācijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas