Atpakaļ uz nra.lv

Ko ārzemju Eirovīzijas fani saka par Samantu Tīnu?

tautaruna.lv 17.maijs 2021, 10:30
 
EBU/Thomas Hanses/eurovision.tv
Samanta Tīna šobrīd atrodas Roterdamā, kur aktīvi piedalās Eirovīzijas dziesmu konkursa pasākumos. Tikmēr publiskoti videokadri no dziedātājas otrā mēģinājuma uz Eirovīzijas skatuves un komentāros ārzemju fani neslēpj sajūsmu par redzēto.

Eirovīzijas konkursa oficiālajā sociālās vietnes YouTube kanālā publiskoti kadri no Samantas Tīnas otrā mēģinājuma.

"Kad es pirmo reizi uzkāpu uz skatuves šeit, Roterdamā, es biju tuvu asarām. Tas viss ir bijis tā vērts. Es novērtēju šo garo ceļu, lai nokļūtu Eirovīzijā," Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšanas pasākumā sacīja dziedātāja.

Tikmēr komentāros pie otrā mēģinājuma video ārzemju fani augstu novērtē dziedātājas enerģiju uz skatuves un sagatavoto priekšnesumu, kā arī pauž, ka viņai noteikti jāiekļūst konkursa finālā. Daudzi novērtē Samantas stāstu par garo ceļu uz Eirovīzijas konkursa skatuvi un atzinīgi vērtē kopējo "karalienes" tēlu.

"Ja viņa nekvalificēsies, viņa nevar vainot sevi. Šis priekšnesums ir episks! Nav citu vārdu," norāda lietotājs Esc Jip.

"Viņa saprata uzdevumu," pauž Freddie Jones.

"Prognozes saka, ka Latvija nekvalificēsies. Bet mana iekšējā sajūta saka, ka tā būs finālā," pārliecināts ir Rəşad Sultanov.

"Tā enerģija ir pelnījusi 12 punktus no Francijas," apgalvo Gaetan Dufayet.

"Viena no labākajām scenogrāfijām šajā gadā, Latvijai ir jākvalificējas!" - raksta Pikos Apikos.

Jāatgādina, ka 18. maijā notiks pirmais konkursa pusfināls, bet 20. maijā - otrais, kurā uztāsies arī Samanta, bet 22. maijā Roterdamā būs Eirovīzijas fināls.

Jau vēstīts, ka vēl aprīļa beigās, piemēram, “Betsafe” Samantas izredzes iekļūt finālā vērtēja ar samērā augsto 40% varbūtību. Iepriekš “Betsafe” deva Samantai pat 50% iespēju izkļūšanai no pusfināla, taču pagājušās nedēļas vidū prognozes jau noslīdēja līdz 37%.

No visām 39 konkursa dalībvalstīm Latvijas izredzes uz uzvaru tiek vērtētas gandrīz viszemāk - 325,0 (tie būtu kādi 0,2%). Šāds koeficients ir arī Igaunijai, Albānijai un Slovēnijai, bet vēl sliktākās domās bukmeikeri ir tikai par Gruziju (375,0). Galvenie favorīti ir Francija (4,10), Malta (4,50), Šveice (5,70), Itālija (8,15), Islande (9,45) un Bulgārija (9,65). Kaimiņi lietuvieši ir stabila Top 10 vērtība ar koeficientu 28,3.

Piesardzīgi apvaicājoties, vai Samanta šobrīd lasa arī prognozes par savas dziesmas iespējām un komentārus, dziedātāja mazliet nogurušā balsī attrauca: “Man tā āda ir jau gana bieza… Es šeit nepiedalos sacensībās, nebraucu uz šejieni ar kādu cīnīties, kādam kaut ko pierādīt vai parādīt, ka esmu par kādu labāka. Es šeit atbraucu prezentēt savu valsti un savu dziesmu “The Moon Is Rising”.

Es to uztveru kā diplomdarba aizstāvēšanu, un, pēc trīs minūtēm tā aizstāvēšanas, došos uz sev norādīto vietu, apsēdīšos un baudīšu citu konkursantu diplomdarbu aizstāvēšanu. Man absolūti nav stresa, es jau tagad jūtos kā uzvarētāja. Es tikai vēlreiz gribētu uzsvērt tiem, kas varbūt šaubās, vai piedalīties šādā konkursā nākamgad, - tas ir tā vērts!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas