Atpakaļ uz nra.lv

Kirkorova dēls ģenētiski mantojis no viņa fobiju

tautaruna.lv 16.maijs 2021, 14:01
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs audzina meitu Allu Viktoriju un dēlu Martinu. Kā nesenā intervijā atzina mākslinieks, viņa dēls ģenētiskā līmenī mantojis vienu viņa fobiju. Izrādās, ka Filips pats no bērnības baidās no tumsas. Viņš nespēj pārvarēt savas bailes un joprojām nekad neaizmieg tumsā. Kirkorova dēls Martins devies tēva pēdās. Zēns nevar aizmigt bez nakts gaismas, raksta "Sobesednik".

"Man nepatīk tumsa tiešā un pārnestā nozīmē. Kad es biju mazs, netālu no manas gultas bija maza lampa. Tā griezās no siltuma, un tajā pa apli peldēja zivis.

Tagad man šīs lampas nav, un tāpēc pirms gulētiešanas es nekad neizslēdzu televizoru - es aizmiegu pie TV raidījumu skaņām. Martins ir pārņēmis šo fobiju un vienmēr guļ ar nakts gaismu, " atzina Filips.

Mākslinieks pastāstīja arī par savu meitu Allu Viktoriju, kurai jau ir deviņi gadi. Kirkorovs atzina, ka viņa meitai jau ir pielūdzēji. Kirkorovs saprot, ka drīz viņa meitai sāksies pusaudžu vecums. "Pēc 3-4 gadiem tā būs dāma, ar kuru nav kauns iziet sabiedrībā. Viņai jau ir līgavaiņi. Bet es viņus no viņas "nedzīšu"," atzina Filips Kirkorovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas