Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Amuna Davis iespaidīgi sagaida savu dzimšanas dienu

tautaruna.lv 8.maijs 2021, 20:22
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latvijas "drag queen" pārstāvis Amuna Davis jeb īstajā vārdā Dāvis Ķimenis pavisam nesen, 5. maijā, nosvinēja savu 29 dzimšanas dienu. Viņš sociālajā medijā "Instagram" dalījās ar kadriem no savas svētku dienas.

Amuna Davis "Instagram" bija ievietojis fotogrāfijas, kurās ir saposies par godu savai dzimšanas dienai.

Viņš bieži viens savus sociālā medija sekotājus iepriecina ar dažādiem iespaidīgiem, pārdomātiem vizuālajiem tēliem. Arī šoreiz, savā svētku dienā, viņš publicēja greznas fotogrāfijas.

Savā svētku dienā viņš atskatījās uz to, ko ir paveicis un saviem atbalstītājiem izteica pateicības vārdus.

"Happy Birthday To Me. Esmu tik ļoti laimīgs savos 29 gado par to cik daudz jau esmu izdarījis savā dzīvē un cik ļoti liela daļa manā dzīvē esat Jūs #AmunaSquad. Esmu tik ļoti pateicīgs Jums par Jūsu atbalstu ir visā ko es daru. esmy pateicīgs par ģimeni par mammu, vecvecākiem un visiem maniem radiem. Esmu pateicīgs būt. Vēl daudz daudz piedzīvojumu priekšā un daudz pārsteigumu. Es jūs mīlu, paldies," atzina Amuna Davis.

Amuna Davis savus tērpus ierasti darina pats. Kā viņš atzina, tad šāda iespaidīga dzimšanas dienas kleitas veidošana aizņēma ļoti daudz laika.

Tas esot bijis viens no vissarežģītākajiem tērpiem, ko viņš ir veidojis.

Par savu tērpu Amuna Davis saņēma no saviem atbalstītājiem neskaitāmus komplimentus un laba vēlējumus.

"Fantastiski", "Kleita ir prerfekta", "Kleita kolosāla, gribu tādu arī", "Kleita ir fantastiska", vēstīja daži no faniem.

Jau iepriekš savos svētkos Amuna Davis savus sociālā medija sekotājus ir pārsteidzis ar dažādām iespaidīgām fotogrāfijām.

Pērn Amuna Davis kopā ar saviem draugiem bija devies dzimšanas dienas atpūtā uz kādu no Latvijas kempingiem. Ar 28 dzimšanas dienas fotogrāfijām Amuna Davis pārsteidza nevienu vien sociālo mediju lietotāju.

Amuna Davis ir viens no spilgtākajiem "drag queen" pārstāvjiem Latvijā. Pēr Amuna Davis piedalījās raidījumā "Slavenības. Bez filtra", kurā bija iespējams sekot līdzi viņa ikdienas gaitām un spilgtākajiem notikumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas