Atpakaļ uz nra.lv

Magones vīrs pārsteidz ar savu izdomu

tautaruna.lv 8.maijs 2021, 16:00
 
Ekrānuzņēmums
TV šovu zvaigznes un dzejnieces Magones Šutovienes vīrs Žanis demonstrējis savu radošo izdomu, lai atrisinātu tehniksu problēmu.

Kā redzams STV Pirmā! kanāla šovā "Slavenības. Bez filtra", Žanis nolēmis pats uzbūvēt zāģi, izmantojot mājās atrastu, kādas nenoskaidrotas ierīces dzinēju.

"Kā saka, mums mājās Žanis arī izkasīja kaut kādu te kluci metāla. Pēc motora kaut kāda. Nu, kam traktoram, īsti nē. Šis ņirdz, ka drīzāk veļasmašīnai. Nu, kaut kādu viņš tur izvilka, saka, ka tāds varētu tikt lietojams arī labi, ja saprot un ir detaļas, kā sataisīt. Nu, visu var, kas māk. Kā saka, praktiskie vīrieši, kas zina, ko dara, viņi viskautko var uztaisīt," stāsta Magone.

Jau vēstīts, ka nesen Magonei bija norunāta Rīgā tikšanās ar mūziķi Aināru Bumbieri, taču Žaņa rīcība greizsirdības dēļ pamatīgi sadusmojusi dzejnieci.

Viņas tikšanos pamatīgi sarežģījis Žanis, kurš nolēmis kopā ar visiem bērniem doties līdzi sievai uz Rīgu, kurai tur norunāta profesionāla tikšanās ar latviešu mūziķi.

"Mani vienu neatlaida, pareizi dzirdējāt, jo es domāju, ka viņa greizsirdības uguns ir aizdegusi sirdi, ka es tur varētu kādā brīdī aizdziedāties ar citu vīrieti prom no laulības un izšķirties. Es domāju, ka tāds ir iemesls. Viņš man gan gribēja teikt, ka tā ir vairāk producēšana, ieteikumi un tā tālāk," atklāja Magone.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:26

Jaunākās diskusijas