Atpakaļ uz nra.lv

Dziedātāja Sabīne Berezina atklāj, kāpēc ar vīru šobrīd dzīvo atsevišķi

tautaruna.lv 2.maijs 2021, 15:16
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dziedātāja Sabīne Berezina kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklājusi, ka šobrīd dzīvo kopā ar saviem vecākiem, kamēr vīrs Atis Geiba devies uz Somiju.

Dziedātāja Sabīne Berezina raidījuma vadītājai Dagmārai Legantei atklājusi, ka Covid-19 pandēmijas laikā pārcēlusies pie vecākiem uz laukiem. Tikmēr viņas vīrs šobrīd atrodas Somijā.

"Viņš aizbrauca uz Somiju pelnīt naudiņu mūsu skaistajam mērķim, kā saka - mūsu ligzdiņai," atklāj dziedātāja un piemetina, ka abi katru dienu sazinoties. Viņa neslēpj, ka atvadas nekad nav vieglas, taču vīra divu mēnešu prombūtne pāri tikai satuvinot, jo abi paspēj noilgoties viens pēc otra

Sabīne atklāj, ka šī gada augustā kopā ar vīru atzīmēs 5. kāzu jubileju.

Dziedātāja atklāj, ka šobrīd dzīvo pie vecākiem Bauskā, ciematiņā "Rītausmas", jo sapratusi, ka pandēmijas laikā negrib viena dzīvot Rīgā.

Sabīne Geiba, plašāk pazīstama kā Sabīne Berezina ir latviešu dziedātāja, dziesmu autore.

Bērnībā piedalījusies dažādos konkursos, tostarp "Aprīļa pilieni".

2008. gada Eirodziesmā Berezina piedalījās ar dziesmu "If I Only Knew" un ieņēma 5. vietu finālā. 2009. gada Eirodziesmā viņa konkursā piedalījās kopā ar grupu PeR ar dziesma "Bye, Bye", ar kuru ieņēma 9. vietu finālā. Piedalījās arī 2011. gada Eirodziesmā, kad ar dziesmu "Let Me Be" savā pusfinālā ieņēma pēdējo vietu (finālam nekvalificējās arī caur izaicinājuma kārtu).

2011. gadā piedalījās LNT šovā "O!Kartes Skatuve. Dzimuši mūzikai", kur grupas "Jātnieki" sastāva arī guva uzvaru. 2012. gadā piedalījās "O!Kartes Skatuve" otrās sezonas šovā, kurā ierindojas 3. vietā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas