Atpakaļ uz nra.lv

Biogrāfe: Čārlzs kā karalis "smazinās karalisko ģimeni" un novērsīsies no Harija un Meganas

tautaruna.lv 2.maijs 2021, 13:21
 
imago images/Paul Marriott/Scanpix/Leta
Karaliskās ģimenes biogrāfe Andžela Levina paredz, ka Velsas princis, kļūstot par karali, izvēlēsies racionālāku karaliskās ģimenes modeli, pilnībā nošķirot Hariju un Meganu, raksta "Mirror".

Levina uzskata, ka Čārlza kļūšana par karali paretinās monarhijas rindas.

Grāmatas par princi Hariju un princesi Diānu autore norāda, ka, ja Čārlzs patiesi turpinās racionalizācijas procesu, tad karaliskās ģimenes pārstāvju, kuri nav tiešā pēctecības līnijā uz troni, un viņu laulāto pozīcijas varētu mainīties.

Biogrāfe norāda, ka Čārlzs jau sen gribējis samazināt monarhijas pārstāvjus, lai tie tiešām būtu tās naudas vērti, ko saņem no nodokļu maksātājiem.

Viņa pauž, ka Elziabete II ilgi centusies saglabāt kopienu sentimentālu iemeslu dēļ, kurus savā vecumā viņa vairs nevēlas mainīt. Taču Čārlzs vēloties to mainīt un autore uzskata, ka viņš to darīs.

Ja viņai ir taisnība, tad par galvenajiem ģimenes pārstāvjiem kļūs 7 ģimenes locekļi - Čārlzs un Kamilla, kā arī princis Viljams un viņa ģimene.

Čārlzs varētu arī mudināt savus ģimenes locekļus uzņemties tipiskākus darbus, kā tas ir daudzās Eiropas valstīs, kur karaliskās ģimenes locekļiem ir darbs.

Princis Čārlzs pēc tēva nāves uzņēmies arī vairākus prinča Filipa pienākumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:35

Jaunākās diskusijas