Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Jānis Timma pārsteidz ar krasām pārmaiņām

tautaruna.lv 22.aprīlis 2021, 14:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latviešu basketbolists Jānis Timma pārsteidzis ar pārmaiņām vizuālajā izskatā.

Sociālajā tīklā Instagram Timma publicējis foto, kurās redzams, ka viņš mainījis matu krāsu un kļuvis par spilgtu blondīnu.

"Vasaras sajūtas 2021! Esi atšķirīgs!" pārmaiņas komentē Timma.

Viņš arī dalās pārdomās:

"Drosme pieņemt pārmaiņas dzīvē ir prasme, ko esmu ieguvis pēdējā gada laikā. Būt pozitīvam, meklēt spēku un mācības nodevībās un doties tālāk.

Jā, tas bija tāds gads, par kuru, es pat neesmu pārliecināts, ka stāstīšu saviem mazbērniem. Bet tas noteikti būs interesants stāsts. Viņu tetovētais vectēvs ar sniegbaltiem matiem būs ļoti interesants stāstnieks," raksta Timma.

Basketbolists arī pateicas visiem, kas ir kopā ar viņu un atbalsta, neskatoties ne uz ko.

Kā vēstīts iepriekš, Latvijas basketbolists Jānis Timma vairs nav kopā ar savu līdzšinējo klubu Maskavas apgabala "Himki". Viņam esot bijušas nesaskaņas ar jauno treneri Andreju Maļcevu.

Konflikts starp abām pusēm sācies pirms 28.februāra VTB Vienotās līgas spēles pret latviešu basketbolistu pārstāvēto Zelonas Guras "Stelmet Enea". Timma īsi pirms mača sākuma uzzinājis, ka nav iekļauts starta pieciniekā un nekavējoties devies uz ģērbtuvēm. Kopš tā laika Timma vairs nav trenējies kopā ar "Himki" komandu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:57

Jaunākās diskusijas