Atpakaļ uz nra.lv

Linda Mūrniece: Dienā, kad iepazinos ar Kasparu Kambalu, sabruka mīti un priekšstati

tautaruna.lv 20.aprīlis 2021, 18:32
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Uzņēmēja, viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja un eksministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos dalījusies ar sirsnīgu ierakstu, kurā atklājusi, ka jau kādu laiku viņas draugu lokā ir arī bijušais basketbolists Kaspars Kambala.
"Dienā, kad iepazinos ar Kasparu Kambalu, sabruka mīti un priekšstati, ko par cilvēku rada tas, ko lasi vai iedomājies redzam.
Es iepazinu sirsnīgu, labsirdīgu un vienkāršu cilvēku. Arī Kaspars atzina, ka iedomājies no lasītā mani citādāku. Tas apliecināja, cik svarīgi ir neizdarīt secinājumus, nepazīstot cilvēku.
Priecājos, ka esmu ieguvusi jaunu draugu un esmu bijusi klāt viņam svarīgos mirkļos," raksta Linda Mūrniece.

Gan Linda, gan Kaspars pedējā laikā nonākuši preses uzmanībā.

Jau vēstīts, ka uzņēmēja Linda Mūrniece 11. februārī šķīra trīs mēnešus ilgušo laulību ar liepājnieku Agri Freibergu. Tāpat Mūrniece regulāri atklāj, ar kādām likstām nākas saskarties kā viesnīcas vadītājai saistībā ar Covid-19 izraisīto krīzi. Linda Mūrniece bijusi arī iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre.

Savukārt Kaspara Kambalas vārds medijos atkal nonācis saistībā ar piedalīšanos TV šovā "Mīlas burbulī", kurā bijušais sportists ļāvis ielūkoties sava privātajā dzīvē. Kaspars Kambala ir bijušais latviešu sportists — basketbolists un bokseris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas