Atpakaļ uz nra.lv

Elizabete II publicē aizkustinošus vārdus

tautaruna.lv 12.aprīlis 2021, 12:09
 
Reuters/Scanpix/LETA
Dienu pēc 99 gadus vecā prinča Filipa nāves viņa sieva karaliene Elizabete II karaļnama oficiālajā Instagram profilā dalījās ar foto un aizkustinošiem vārdiem.

Portretam pievienots aizkustinošs karalienes citāts par savu vīru no runas, ko viņa teica 1997. gada zelta kāzu gadadienas svinībās Londonas banketu zālē, atsaucot atmiņā “brīnišķīgos piecdesmit gadus” kopā ar Edinburgas hercogu.

“Viņš vienmēr ir bijis mans spēks un tāds bijis visus šos gadus. Es, visa ģimene, kā arī Lielbritānija un daudzas citas valstis ir parādā viņam daudz vairāk, nekā viņš pats jebkad varēja pieprasīt, ” teikts ierakstā.

Tikmēr jāpiebilst, ka pagājušajā piektdienā mūžībā aizgājušā Edinburgas hercoga, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīra prinča Filipa bēres notiks šajā sestdienā Vindzoras pils Sv.

Pirms bēru ceremonijas princis Filips visā Lielbritānijā tiks pieminēts ar klusuma brīdi.

Covid-19 pandēmijas dēļ bēres norisināsies šaurā lokā, bet ceremonijai varēs sekot televīzijas tiešraidē. Karaļnams arī aicinājis britus nepulcēties pie Vindzoras pils, bet pieminēt aizgājēju katram savās mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:03

Jaunākās diskusijas