Atpakaļ uz nra.lv

Eksperte: Megana Mārkla neatgriezīsies Lielbritānijā

tautaruna.lv 4.aprīlis 2021, 16:53
 
AFP/Scanpix
Megana Mārkla vairs nekad neatgriezīsies Lielbritānijā, pēc intervijas ar Opru, tā uzskata karaliskās ģimenes biogrāfe Anna Pasternaka, vēsta medijs "Daily Star".

Pastrenaka atzīst, ka pēc skandalozās intervijas, Megana Mārkla vairs no britiem nesaņems cieņpilnu attieksmi un pielūgsmi.

Meganas Mārklas un prinča Harija intervija ar Opru norisinājās pirms mēneša. Tās laikā Megana nāca klajā ar pārsteidzošām atklāsmēm par pils "iekšieni".

Intervijā tika atklāta skandaloza informācija, kas saistījās ar Meganas garīgo veselību un iespējamu rasismu karaliskajā ģimenē.

Lielbritānijas sabiedrības viedoklis par interviju dalījās.

"YouGov" veiktajā aptaujā dienu pēc intervijas pārraidīšanas atklājās, ka 44% ASV iedzīvotāju uzskatīja, ka intervija ir piemērota. Tajā pašā laikā tikai 21% britu to atzina par piemērotu.

Šīs intervijas rezultātā autore Anna Pasternaka, kura ir uzrakstījusi vairākas grāmatas par karalisko ģimeni, apgalvo, ka Meganai vairs nekad nebūs "britu tautas vienotās cieņa un pielūgsme".

Autorei tika jautāts, kā, viņasprāt, šķiet vai Megana vēl kādreiz atgriezīsies Lielbritānijā, Pasternaka bija skeptiska.

"Mana spekulatīvā atbilde būtu nē. Skumji ir tas, ka es neredzu to, ka viņa kādreiz varētu saņemt vienotu cieņu un pielūgsmi no britiem, un kļūt par mīlētu, lolotu karaliskās ģimenes locekli."

Pasternaka skaidroja, kāpēc tik daudz cilvēkus bija aizskārusi Meganas intervija. Viņa atzina, ka daudzi cilvēki uzskatīja, ka intervija bija necieņa pret monarhiju un savā ziņā ar pret britiem.

Jau vēstīts, ka 7. martā tika translēta prinča Harija un Meganas Mārklas intervija Oprai. Meganas un Harija lēmums sniegt atklātu interviju Oprai pamatīgi satraucis karaļnamu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas