Atpakaļ uz nra.lv

Kas Samantai sakāms par negatīvajiem Eirovīzijas dziesmas komentāriem?

tautaruna.lv 2.aprīlis 2021, 11:42
 
Vladislavs Proškins/F64
"Es gribu dzīvot tādā burbulī," par to, kāpēc izvairās lasīt komentārus par savu Eirovīzijas dziesmu, šovā "Slavenības. Bez filtra" kanālā STV pirmā! saka dziedātāja Samanta Tīna.

Samanta uzsver, ka šobrīd cenšas sevi sargāt no negatīvās cilvēku reakcijas, jo nekad nesapratīšot rupjus, "pret sievieti vērstus vārdus", kas rakstīti publiski.

"Es nevienam neko neesmu nodarījusi. Es vienkārši daru lietas, tā kā es varu viņas izdarīt un es tiešām tā daru pēc savas labākās sirdsapziņas," norāda Samanta. Viņa atklāj, ka cenšas saglabāt savu mentālo veselību, lai konkursā veiksmīgi prezentētu savu projektu.

Lasot komentārus, viņa ir neizpratnē par to, ka kāds dziesmā un videoklipā ir saklausījis/ saskatījis sātanisma iezīmes.

"Man nav laika par to domāt, man ir jāstrādā, man ir jāiet uz priekšu. Tāpēc es šito ārprātu nelasīšu. Paldies. Visu gaišu," pēc komentāru lasīšanas saka Samanta un kvēpina māju ar kadiķi.

Jau vēstīts, ka Samanta “Latvijas Televīzijai” norādījusi, ka dziesmas “The Moon is Rising” vēstījums ir par spēcīgām sievietēm un tas līdzinās tam, ko dziedātāja jau pērn vēlējās paust ar pašmāju atlasē uzvarējušo dziesmu ‘’Still Breathing”. Māksliniece arī norādīja, ka dziesma nav tapusi ar aprēķinu par “Eirovīzijas” formātu. “Es noteikti neesmu tā, kas kaut ko rada, lai mēģinātu kādam trāpīt,” uzsvērusi Samanta Tīna.

Vienlaikus asas publiskās diskusijas izraisījusi arī vietnē manabalss.lv iesniegtā iniciatīva par to, lai Samanta Tīna ar skaņdarbu “The Moon is Rising” šogad nepiedalītos “Eirovīzijā”.

Samantas Tīnas izredzes uzvarēt “Eirovīzijas” finālā bukmeikeru skatījumā gan nav lielas. Šādu notikumu attīstības scenāriju “Betsafe” vērtē vien ar 0,7% iespējamību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas