Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Linda Mūrniece piedzīvo pārvērtības

tautaruna.lv 2.marts 2021, 10:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
No 1. marta darbu atsākušas frizētvas un arī bijusī iekšlietu ministre un viesnīcas "Hotel ROMA" vadītāja Linda Mūrniece jau pirmajā dienā steigusi izmantot speciālista pakalpojumus.

Mūrniece soctīklos dalījusies ar "pirms" un "pēc" attēliem, parādot, kādas pārvērtības piedzīvojusi.

"Pirms un pēc. Biju jau pieradusi izspūrusi klīst apkārt. Pietrūks," komentārā pie attēliem sociālajā vietnē Facebook smej Linda.
View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece)

Komentāros Lindas sekotāji apber sievieti ar komplimentiem, norādot, ka abi tēli sievietei ļoti piestāv.

"Abos variantos feini", "Katrā bildē sava odziņa", "Skaistums ir un paliek skaistums!!!","Izspūrušais variants bija ļoti labs. Tādu viegluma dzirksti deva. Jaunais variants ir mērķtiecības, patstāvības un spēka pozīcijas vēstījums. Katrai no mums ir bijusi nepieciešamība gan pēc viena, gan pēc otra stāvokļa. Matu sasuka ir spēcīgs instruments" - komentāros pauž Mūrnieces sekotāji.

Jau vēstīts, ka no 1. marta atļauts sniegt manikīra, pedikīra, podologa un friziera pakalpojumus, paredz valdības lēmums.

Drošas skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšanas koncepts Covid-19 apstākļos ietver pastiprinātas drošības prasības klientu apkalpošanas organizēšanai, distancei pakalpojumu sniegšanas laikā, individuālo aizsardzības līdzekļu lietošanai pakalpojuma sniedzējam, dezinfekcijas līdzekļu lietošanai, telpu vēdināšanai, prasības darba piederumiem un aprīkojumam, prasību pakalpojumu sniedzējiem noteikt atbildīgo personu par epidemioloģisko prasību ievērošanas kontrolei.

Vienlaikus valdība noteica, ka aizliegts sniegt mobilos skaistumkopšanas pakalpojumus, izbraucot pie klienta, lai sniegtu pakalpojumus mājas apstākļos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:22

Jaunākās diskusijas