Atpakaļ uz nra.lv

"Ārsti nevarēja izlemt, ko man dot"; Liene Greifāne 11 dienas pavada slimnīcā, cīnoties ar Covid-19

tautaruna.lv 27.februāris 2021, 13:39
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Vairāk nekā nedēļu nebija dzirdami jaunumi no latviešu dziedātājas, režisores Lienes Greifānes, kura dzīvo un strādā Krievijā. Piektdien māksliniece saviem faniem atklājusi, ka bijusi prom no sociālajiem tīkliem, jo vairākas dienas pavadījusi slimnīcā, kur cīnījās ar Covid-19.

Uzrunā saviem sekotājiem Liene atklāj, ka viņa 11 dienas pavadīja slimnīcā ar 40 grādu temperatūru, ko pavadījis arī liels bezspēks. Tagad dziedātāja ir atgriezusies mājās un pateicas faniem par atbalstu.

Ekrānuzņēmums no Instagram

"Mans 2 nedēļu ilgais koronas ceļojums. 11 dienas ar 40 grādu temperatūru. Ārsti jau nevarēja izlemt, ko man dot. Pēdējās trīs dienās ar hormonu terapiju temperatūra beidzot pazeminājās. Šodien es beidzot esmu mājās, bet atveseļošanās nebūs viegla un ātra. Rūpējieties par sevi, draugi," daloties ar foto, kurā redzama dziedātājas sadurstītā vēna, raksta Liene Greifāne.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Greifāne (35) kļuva pazīstama pēc dalības 2004. gada TV šovā "Fabrikas Muzikālais Teātris", kur finālā tika iegūta 2. vieta. Pēc tam ir piedalījusies vairākos šovos, tai skaitā "Zvaigžņu lietus", "Mežonīgais skrējiens", "Dziedi ar Zvaigzni — Milžu cīņas" kopā ar Mārtiņu Burki-Burkevicu.

Dziedātāja 2016. gadā ar vīru Igoru un abu dēliņu Kristoferu pārcēlās uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas