Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Ieva Florence-Vīksne publicē pirmos kadrus ar dēlu

tautaruna.lv 24.februāris 2021, 10:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Aktrise Ieva Florence-Vīksne sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar emocionālu ierakstu un burvīgiem attēliem, kas veltīti dēlam.

Jau vēstīts, ka pēc Valentīna dienas aktrise pārsteidza visus ar ierakstu, kurā atklāja, ka kopā ar vīru Oskaru Florencu-Vīksni 14. februārī kļuvuši par vecākiem.

"Pirmā nedēļa Tu manās rokās! Gar Tavu mazo vaidziņu manas Laimes asaras rit. Jā, emocijas sit augstu vilni! Sajūta, ka pretim tiem triecies - tik patīkami un grūti, apdullinoši un reizē nomierinoši. Es peldu mīlestībā, ko jel ' ikviens, kurš zinot, man bij teicis: "Tādu mīlestību vien iepazīt var, kad kļūsti par mammu! ""- raksta Ieva.

Jau vēstīts, ka izdevumam "Privātā dzīve" Ieva atklāja, ka dēlam dots vārds Leonards, un vecāki viņu mīļi sauc par mazo lauviņu Leo.

Gaidību laiku paturēt noslēpumā "palīdzēja" pandēmija, jo nekādi pasākumi nenotika un sabiedrībā pāris negozējās. Kā saka Ieva, viņa pilnībā nodevās grūtniecības laikam, iekārtoja ģimenes ligzdiņu, daudz laika pavadīja dabā un pilnveidoja krievu valodas zināšanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas