Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: LTV ziņu meitene Ramona Salmiņa atklāj, ko iemācījusies šajā ziemā

tautaruna.lv 28.februāris 2021, 17:19
 
Ģirts Ozoliņš/F64
"Latvijas Televīzijas" laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa sociālajā vietnē Instagram ar saviem sekotājiem dalījusies jaunā pieredzē, ko šoziem ieguvusi.

Kā atklāj Ramona, šogad viņa beidzot esot iemācījusies slēpot.

"Teikšu kā ir - nebija nemaz tik vienkārši! Nedaudz par to, kā man gāja!

Pirmajā dienā uz kalna pat nepratu slēpju zābakus aiztaisīt vai “iekāpt” slēpēs! Ar vislabākā instruktora palīdzību ātri to apguvu un varēju doties uz trasēm - pirmā manā sarakstā bija bērnu trase! Svarīgi bija klausīties, saprat un mēģināt, uzreiz varbūt nesanāca izcili, bet virziens bija pareizais!

Sanāca man labi, tāpēc ātri sapratām, ka ir laiks doties tālāk - pretī nākamajiem izaicinājumiem - pieaugušo trasēm!

Tur jau gāja interesantāk, pāris reizes sanāca arī nokrist, vienu reizi tā, ka viss aizgāja pa gaisu, gan slēpes, gan nūjas, labi, ka galva palika vietā! Tomēr tas mani neapturēja - nekas nebija salauzts, “atjēdzos” un turpināju!

Pēc tam jau kļuvu pārliecinātāka, drošāka, iemācījos vairāk kontrolēt slēpes, pašu braucienu un vairs nekritu!" - ar pieredzi dalās Salmiņa.


Viņa norāda, ka centīgi un mērķtiecīgi turpina apgūt jaunās prasmes un atklāj, ka pagaidām ir tikai septiņas reizes bijusi uz kalna ar slēpēm.

"Apbrīnoju un reizē neizsakāmi pateicīga esmu savam slēpošanas lietpratējam un mīļotajam vīrietim vienā personā, kurš man tik detalizēti paskaidroja, parādīja un iemācīja! Tagad jau esmu satrenējusies tik labi, ka gandrīz vai roku rokā slēpojam!" - pauž Salmiņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas