Atpakaļ uz nra.lv

Kubasova turpina apceļot pasauli un atklāj savu mīļāko galamērķi

Anete Ošleja 23.janvāris 2021, 19:05
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Skaistumkonkursu dalībnieces, modeles Diānas Kubasovas sociālajos medijos mēs bieži varam aplūkot dažādas skaistas bildes no pasaules eksotiskajām vietām. Tomēr viena viņai ir "iekritusi" īpaši sirdī.

Modele atklāj, ka viena no viņas vismīļākajām pasaules vietām ir Dubaija. Par to ir iespējams arī pārliecināties viņas sekotājiem, jo Diāna salīdzinoši bieži atgriežas Apvienotajos Arābu Emirātos.

Diāna iepriekš ir arī kādu laiku tur dzīvojusi, tāpēc Dubaiju ir īpaši labi iepazinusi.

Tomēr viņa izceļ vairākus aspektus, kāpēc tieši šī ir viņas viena no mīļākajām pasaules vietām.

"Jo tajā apvienots viss - gan fantastiskākā arhitektūra, gan pludmale, gan labākie restorāni, gan plašs spektrs dažādu izklaižu sākot no ūdens sportiem, dažādiem parkiem, aktīvas atpūtas (slēpošana, izpletņlekšana, smilšu bagiji utt.), kultūras pasākumiem un, protams, fantastisks šopings!"

Viņasprāt, pasaulē nav nevienas citas pilsētas, kura varētu sniegt tik daudz. Dubaija ir lieliska vieta dzīvošanai, jo tā saviem iedzīvotājiem un tūristiem ik mīļu brīdi piedāvā jaunas iespējas.

Jau vēstījām, ka 31 gadu vecā Kubasova turpina apceļot savas mīļākās vietas pasaulē, neskatoties uz Covid-19. "Jā, Bali vēl joprojām ir viena no manām pašām 4 mīļākajām vietām uz pasaules, starp Ķegumu, Dubaju un Miami," atklāj modele. Šobrīd modele atrodas Miami. "Bet jābūt godīgai un starp visām šīm vietām jāsadala savs laiks, jo katrai no tām pieder daļa manas sirds. Un 10 mēneši Bali nešķiet īsti godīgi. Tāpēc dodos apciemot pārējās manas mīļākās pilsētas un rudenī būs atkal pienācis laiks apciemot Dievu Salu," viņa raksta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:57

Jaunākās diskusijas