Atpakaļ uz nra.lv

Kādreiz populārā TV dīva Elīna Doļģe atgriežas ekrānos

tautaruna.lv 20.janvāris 2021, 13:09
 
Publicitātes foto
27. janvārī ar jaunu sezonu skatītājus priecēs 360TV šovs "Pasaki to skaļi”, kuru dziedātājs Lauris Reiniks vadīs kopā ar šarmanto Elīnu Fīrmani (agrāk Doļģi).

Līdzšinējā “Pasaki to skaļi” vadītāja Egija Gailuma nolēmusi vairāk pievērsties sava uzņēmuma attīstībai, tāpēc jaunajā sezonā līdzās Laurim Reinikam viesus studijā sveicinās Elīna Fīrmane.

Viņa TV skatītājiem ir jau labi pazīstama un iemīļota personība, jo dažādu raidījumu vadīšanā un producēšanā, kā arī kino un reklāmas jomā darbojusies kopš 2003. gada.

Pēdējā laikā gan Elīna vairāk pievērsusies ģimenei un meitiņu audzināšanai, kā arī sevis pilnveidošanai - viņa uzsākusi studijas profesionālā integrālā kouča programmā Kanādas Integrālajā Institūtā, tāpēc “Pasaki to skaļi” būs ne tikai TV skatītājiem īpaši gaidīta atgriešanās, bet arī jauns izaicinājums pašai Elīnai.

“Atgriešanās TV ekrānos arī man ir mazliet pārsteigums - tas noteikti nav bijis plānots ceļš, drīzāk ļaušanās dažādiem procesiem. Esmu pārliecināta, ka pateicība ir ļoti svarīga dzīves prizma, caur kuru būt un just pasauli. Ir vērtīgi ne tikai izjust pateicību, bet arī to pateikt - turklāt, skaļi un visiem dzirdot. Tādēļ ar prieku piekritu būt daļa no raidījuma “Pasaki to skaļi” komandas,” par savu atgriešanos 360TV ekrānos saka Elīna Fīrmane.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas