Atpakaļ uz nra.lv

Pēc Jūlijas Načalovas nāves piedzimis viņas dēls

tautaruna.lv 19.janvāris 2021, 12:15
 
Tass/Scanpix/LETA
Ir pagājuši gandrīz divi gadi kopš traģiskās un negaidītās dziedātājas Jūlijas Načalovas nāves. Kā izrādās, viņas pēdējais mīļotais vīrietis - tiesnesis Vjačeslavs Kudrja - audzina puisēnu.

Jūlijai un Vjačeslavam, kā izrādījās, bija nopietni dzīves plāni, viens no tiem bija mazulis. Načalova pat gatavojās veikt mākslīgās apaugļošanas procedūru, tomēr veselības problēmu dēļ viņa pati nevarēja iznēsāt bērnu.

Neskatoties uz to, dziedātājas lolotais sapnis ir piepildījies, bet jau bez viņas. Kā noskaidroja medijs "Super", tagad ģimene audzina Jūlijas Načalovas un Vjačeslava Kudrjas dēlu, kuru pēc mākslinieces nāves iznēsāja surogātmāte.

Zēna piedzimšanu var uzskatīt par īstu zinātnes brīnumu, jo brīdī, kad viņa sirds sāka pukstēt, viņa māte bija jau viņsaulē. Pēc mākslīgās apaugļošanas mēģinājumiem palika neizmantotais Jūlijas Načalovas biomateriāls. Tieši to ārsti izmantoja, lai surogātmāte varētu iznēsāt un dzemdēt bērnu.

Zēns dzīvo kopā ar tēvu, taču viņš bieži tiekas ar Jūlijas vecākiem un viņas vecāko meitu Veru. Kā atklāja ģimenei tuvs avots, zēns ir ļoti līdzīgs mātei, it īpaši ar acis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas