Atpakaļ uz nra.lv

Aijas Andrejevas dzimšanas dienā Aišpurs dalās ar sirsnīgu kadru

tautaruna.lv 18.janvāris 2021, 16:11
 
Ģirts Ozoliņš/F64
16. janvārī savu dzimšanas dienu atzīmēja populārā latviešu dziedātāja Aija Andrejeva. Viņas mīļotais vīrietis, mūziķis Jānis Aišpurs sociālajā vietnē Instagram sveicis dziedātāju svētkos ar zīmīgu foto.

Aišpurs publicējis foto, kurā Andrejeva redzama ikdienišķā izskatā mājās ar kafijas tasi.

"Mana jubilāre," pie attēla raksta Aišpurs.

Tikmēr Aija arī savā Instagram profilā dalījusies ar Aišpura uzņemtu foto un pateicas visiem par sveicieniem.

"Paldies mammai dabai par skaistāko dāvanu kādu varēju saņemt dzimšanas dienā - īstu ziemu. Un jums, draugi, par to, ka nokausējāt manu telefonu un sildījāt manu sirdi ar tik daudz laba vēlējumiem. Visiem sūtu bučas," rakstīja Aija.

Jau vēstīts, ka nesen Andrejeva sociālajā vietnē Instagram publicējusi kadru, kurā atklāj par kādu savu jauno personības šķautni, par kuru pati pirms tam nenojautusi.Dziedātāja norāda, ka tieši rotas atklājušas pilnīgi nezināmu personības šķautni - līdz tam man nebija ne jausmas,ka rotas un dārgakmeņi var izraisīt absolūtu iemīlēšanās sajūtu.

Aija Andrejeva, savulaik bijusi pazīstama arī ar pseidonīmu Aisha, ir latviešu dziedātāja un muzikālā teātra aktrise. Dziedātāja kļuva plašāk pazīstama pēc uzvaras TV5 rīkotajā "Fabrikas muzikālajā teātrī". 3 reizes startējusi Eirovīzijas nacionālajā atlasē Eirodziesmā. 2010. gada Eirodziesmā ar dziesmu "What For?" Aisha uzvarēja, taču Eirovīzijas pirmajā pusfinālā, kas notika 25. maijā, ieņēma pēdējo vietu, nekvalificējoties finālam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas