Atpakaļ uz nra.lv

FOTO! LTV laika ziņu meitene sajūsmina ar brīnišķīgiem ziemas kadriem

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 14:32
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Latvijas Televīzijas laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa sociālajā vietnē Instagram sajūsminājusi sekotājus ar skaistiem foto un iedvesmojošiem vārdiem, kas veltīti ziemai.

Ierakstā pie burvīgajiem attēliem Ramona atklāj, ka agrāk viņai ziema nav patikusi, taču tagad sieviete to ļoti iemīlējusi.

"Mans mīļākais gadalaiks (līdz šim) noteikti nebija ziema, bet ja jūs zinātu, cik ļoti šogad esmu iemīlējusi ziemu, jo sevišķi, kad ir sniegs un drusku vēsāks!

Visus iepriekšējos gadus ziemai tuvojoties jau laikus noskaņoju sevi - būs auksts, viss slapjš, bieži nosalšu, gan jau saaukstēšos, “jātuntulējas”, mašīna būs jātīra no sniega, nepatīk man ziema.... Tomēr šogad es uz visu raugos vieglāk un neko necenšos sarežģīt!

Man šķiet, ka svarīgi atcerēties to par jebkuru lietu vai notikumu - jāspēj saskatīt labais, pozitīvais un skaistas. Vienkārši jābauda un jāpriecājas par to, kas mums ir, nevis jādomā vai jāsatraucas par to, kā mums nav!" - raksta Ramona.

Arī svētku laikā Ramona publicēja burvīgus kadrus, kuros redzama izbaudām ziemu kopā ar mīļoto vīrieti: "Tik ļoti liels prieks redzēt kā ikviens izbauda ilgi gaidīto sniegu, kā smaidām par mazām lietām!"

Jau vēstīts, ka decembra sākumā Ramona atklāja, ka ir inficējusies ar Covid-19 un atrodas karantīnā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas