Atpakaļ uz nra.lv

Una Ulme atklāj, kā novecot lēnāk

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 16:44
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Žurnāliste un grāmatas "Skaistumam nav gadu" autore Una Ulme vietnē Instagram dalījusies ar vērtīgu padomu attiecībā uz skaistumkopšanu.

Kā atklāj Una, viņai bieži vaicā pēc skaistuma padomiem, kas pamatā saistīti ar kosmētikas un procedūru izvēli. Taču, kā viņa uzsver, tā nav panaceja, bet dekors uz kūkas virsmas.

"Tas, kā izskatāmies, saistīts ar mūsu pašsajūtu, ieradumiem un attieksmi pret dzīvi.


Interesanti, ka vērtīgāko pieredzi esmu ieguvusi tieši pēdējo gadu laikā, pētot, kā novecošanās procesus padarīt lēnākus, lai man būtu prieks raudzīties spogulī. Un tā, solītim pa solītim esmu atradusi savas laba izskata un pašsajūtas receptes. To pielietošana prasa laiku un disciplīnu, bet , kā es smaidot saku saviem draugiem - jo vecāki paliekam, jo mazāk jāēd un vairāk jākustas. Tā arī ir mana pirmā anti age recepte, ko ievērot nav nemaz tik grūti, ja vien ir vēlme un gribasspēks," padomos dalās Ulme.

View this post on Instagram

A post shared by Una (@unaulme)

Tikmēr komentāros viņa saņēmusi daudz komplimentu un apbrīnas pilnus vārdus gan par ārējo izskatu, gan par drosmi.

"Ar nepacietību gaidu Tavus ieteikumus un atklājumus. Jo visu, ko esmu sākusi lietot Tavā ietekmē, bijis ļoti labs," raksta žurnāliste Inita Sila.

Kā zināms, Una Ulme ir latviešu žurnāliste, pazīstama kā žurnāla "Pastaiga" skaistuma redaktore. Iepriekš tika vēstīts par to, kā Ulme pagājušā gada marta vidū pārcēlās no Rīgas centra dzīvokļa uz savas mammas mājām Cēsu pusē, izbaudot lauku dzīvi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas