Atpakaļ uz nra.lv

Intars Rešetins velta sievai aizkustinošus vārdus

tautaruna.lv 4.decembris 2020, 21:00
 
F64 PHOTO AGENCY
Aktieris un režisors Intars Rešetins publicējis skaistu bildi ar sievu Zandu, pie kuras atsaucies uz garīdznieka un rakstnieka Jura Rubeņa skaistajiem vārdiem par laulību.

Aktieris Intars Rešetins izvēlējies ļoti zīmīgi Jura Rubeņa citātu, ko veltīt attiecībām ar savu sievu: “Mums vīriešiem ir tipiski, ka nenovērtējam sievieti blakus. Labākais brīdis attiecībās pienāk, kad saprotam, ka sieviete mums blakus ir kas svarīgāks nekā bijām iedomājušies. Un, ka sieviete laulībā var iedot kaut ko tik svarīgu, ko tu pats nespēj”.

"Garīdznieks un rakstnieks Juris Rubenis savā dzīves ceļā noteikti ir daudz lasījis, domājis, jutis un piedzīvojis, jo atziņu kopums, kurā viņš dalās, ļauj nojaust par dzīves izpratni, jēgu, saturu un piepildījumu. Daudz labu domugraudu, kam varu piekrist, kas atbalsojas un zināmā mērā arī rezonē manā vērtību skalā," raksta Intars.

Jau vēstīts, ka pirms pāris gadiem presē bija informācija, ka aktiera Inatara Rešetina un fiziskās sagatavotības treneres Zandas Zariņas-Rešetinas laulībā iestājusies krīze. Elvas Karičkinas materiālā "Ja esi izlēmusi sākt, sāc tūlīt" izdevumā "Ieva" Zanda atklāj, kāda ir recepte, kā tikt ar to galā - viņai svarīgāk ir atrast laiku ģimenei, veltīt uzmanību savai otrajai pusīte, darbs var pagaidīt.

Jāatgādina, kā 2018.gada februārī rakstīja izdevums "Vakara Ziņas", Rešetins pēc tam, kad izskanēja runas, ka viņš bija uz brīdi pametis savu skaisto sieviņu, fitnesa treneri Zandu Zariņu-Rešetinu , nu atrādījis sabiedrībai, ka ģimenē viss ir vislabākajā kārtībā.

Intars Rešetins ir latviešu aktieris, teātra režisors un televīzijas raidījumu vadītājs. Dailes teātra aktieris kopš 1999./2000.gada sezonas. 2004. gadā saņēmis "Spēlmaņu nakts" balvu nominācijā "Labākais jaunais skatuves mākslinieks". Kā režisors debitējis Dailes teātrī 2014. gadā ar izrādi "Nakts vēl nav galā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas