Atpakaļ uz nra.lv

Samoilovs iekuļas pamatīgās nepatikšanās

tautaruna.lv 5.decembris 2020, 13:00
 
F64, Romāns Kokšarovs
Pazīstamais pludmales volejbolists savā Instagram profilā dalījies ar nepatīkamu pieredzi. Viņš netika ielaists lidmašīnā, neskatoties uz to, ka "uz rokas" bijis negatīvs Covid-19 tests un dokuments, kas apliecina veselības stāvokli.

Volejbolists Aleksandrs Samoilovs priecājas, ka tajā dienā bijis vēl viens reiss, tomēr neielaišana šajā sagādājusi lielas raizes.

Samoilovs arī norāda, ka viņa kolēģi Jāni Šmēdiņu ielaida paredzētajā reisā.

Iemesls kāpēc iekāpšana atteikta, ir volejbola bumbu komplekts, kas Samoilovam bijis līdzi. Kaut gan vairākos lidojumos ar to nav bijušas problēmas, šajā reisā aviokompānija norādījusi, ka visām bumbām jābūt pilnībā izlaistam gaisam.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Volejbolists atklāj, ka 15 gadu laikā šādu aizrādījumu saņem pirmo reizi. Vienmēr lidojis ar volejbola bumbu bagāžā.

Saprotot, ka ar bumbām lidmašīnā netiks, sportists piekrīt atstāt tās lidostā un tālāk doties bez tām. Tomēr arī šis lēmums lidostas darbiniekiem ir nepieņemams, jo lidosta paredz, ka mantas bez īpašnieka nedrīkst tikt atstātas nekur.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Jau zināms, ka Samoilovs pārī ar Mārtiņu Pļaviņu kļuva par pirmajiem Latvijas volejbolistiem, kas kvalificējušies Olimpiskajām spēlēm. 2008. gada vasaras olimpiskajās spēlēs tika iegūta dalīta 9. vieta.

Kopš 2012. gada startē kopā ar Jāni Šmēdiņu. 2013. gada jūnijā publicētajā rangā viņi ierindojās 2. vietā, kas tobrīd bija Latvijas pludmales volejbolistu augstākais sasniegums. Tā paša gada augustā viņi izcīnīja sudraba medaļu Eiropas čempionātā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:58

Jaunākās diskusijas