Atpakaļ uz nra.lv

Tuvs draugs pastāsta par slavena Krievijas dizainera cīņu ar vēzi

tautaruna.lv 30.novembris 2020, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Vēl 2016. gadā slavenā Krievijas modes dizainera Valentīna Judaškina dzīve apgriezās kājām gaisā. Viņam uzstādīja baisu diagnozi - barības vada vēzis. Valentīna tuva draudzene dizainere Olga Sluckere pastāstīja, kā noritēja Judaškina cīņa ar vēzi.

Youtube šovā ar Svetlanu Bondarčuku Sluckere pastāstīja, ka viss sākās ar galvassāpēm, kuras sākotnēji Judaškins centās mazināt ar tabletēm, bet pēc tam tomēr devās pie ārsta.

Ģimene un tuvākie draugi bija šokā par ārstu uzstādīto diagnozi, jo Judaškinam nekad nebija novērotas nopietnas veselības problēmas.

Sluckere atceras, ka melnā svītra sākās dizainera 52.dzimšanas dienas svinībās. Viņa ieradās ciemos un ieraudzīja savu draugu bēdīgā stāvoklī.

"Un es ieraudzīju - galda galā sēž puisītis, tāds ļoti tievs Vaļa. Viņam bija grūti nosēdēt taisni. Tajā periodā Valentīns 20 dienu laikā pārcieta četras operācijas!" pauda Olga.

Par laimi, tagad Judaškins vairs nerada slima cilvēka iespaidu, un, pēc Olgas teiktā, tas pateicoties Valentīna sievai Marinai, kas bija Valentīna lielākais atbalsts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas