Atpakaļ uz nra.lv

Gobzema uzvedība TV pamatīgi nokaitina cilvēkus

Baiba Puriņa 24.novembris 2020, 10:15
 
Romāns Kokšarovs/F64
Televīzijas šovā "Gandrīz ideālas vakariņas" politiķis un jurists Aldis Gobzems saķildojies ar TV personību Māru Sleju.

Lai gan Māra atzinās, ka Aldis gan vizuāli, gan runas manierē atgādina viņas vecāko brāli, abu starpā bija jūtama spriedze, raksta portāls "Skaties.lv".

Gobzems vakariņu laikā norādījis, ka neesot pieradis, ka viņam ēšanas laikā skatoties virsū. ”Katrs ir ļoti īpatnējs un katrs ir ļoti atšķirīgs cilvēks, līdz ar to man darbs ir, ka uz mani skatās, es to zinu, un viss kārtībā. Viņš varbūt vienkārši noguris no tā,” sprieda Māra.

Aldis neskopojās arī ar kādu asāku vārdu, ko veltījis Slejai. ”Rīgas centra meitenes bravūrība, bet tā bravūrība parasti ir tajā brīdī, kad tu esi zināmā mērā nepārliecināts par sevi,” Māru raksturoja Aldis.Vēlāk Aldis izteicās, ka Māra sākumā pie ieslēgtām kamerām bijusi ļoti agresīva. ”Tas bija viņas komplekss,” sprieda politiķis.

Gobzemam vakariņu laikā nav patikušas arī namatēva piedāvātas izklaides, kas raisījušas jaunas ķildas.

Šajā nedēļā viens pie otra ciemosies modele un TV personība Māra Sleja, Saeimas deputāts Aldis Gobzems, dziedātāja Ieva Sutugova un uzņēmējs un restorāna ”Hercogs” līdzīpašnieks Andris Rūmītis, kurš bija piekritis atklāt vakariņu maratonu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas