Atpakaļ uz nra.lv

Ieva Brante nododas ekstrēmai atpūtai

Anete Ošleja 24.novembris 2020, 15:20
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Juriste Ieva Brante ir aktīva dzīvessveida piekritēja. Savā Instagram kontā viņa dalījās ar saviem jaunākajiem piedzīvojumiem.

Spītējot laikapstākļiem, Ieva kopā ar azartiskiem cilvēkiem devās braucienā pa Amatas upi.

Kā viņa atzīst, tad šis bija gan fiziski, gan emocionāli grūts brauciens. Amatas upe viņai ir īpaša vieta, ar kuru viņai saistās dažādas emocijas.

..ar Amatu man ir īpašas attiecības. Kopš Kārlīša aiziešanas taka izstaigāta un izklusēta centimetru centimetros. Izraudāta, izbimbāta, izkliegta. Katrs koks, pagrieziens, katrs sūnas gabaliņš zināms. Tā izjusta zem lietus, krusā, vējā & dubļos līdz ausīm. Tur 3 gadu garumā es dzimu par šodienu."
View this post on Instagram

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante)

Ieva uzsver, ka Amatas upe ir pilna piedzīvojumu. Šāda piedzīvojuma laikā ir grūti izbaudīt skaistos Amatas skatus, jo fiziskais pārbaudījums ir liels. Ieva atzīst, ka trīs reizes, esot nācies peldēt, jo upes varenums ir pārsteidzis.

Ieva visiem, kuriem interesē došanās šāda veida piedzīvojumā, iesaka vērtīgas lietas, kurām noteikti ir jābūt līdzi, lai brauciens būtu patīkams un drošs.

"Ķivere -obligāti. Hidra -noteikti. Neoprēna cimdi, zeķes -ok. Ja rokas, kājas vari nesargāt, jo pirkstu tev 10×2, tad galva tomēr viena. Tāpēc ķivere 1.vietā!
Jā, slapjšs & nosalis būsi vienalga. Taču dzīvs & laimīgs būsi vairāk."
View this post on Instagram

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante)

Lai arī aktivitāte nebija viegla, taču Ievai ir, ar ko lepoties. Viņa atzīst, ka posmā pirms Zvārtes ieža un Lustūža, ir braukusi stāvus. Tomēr aktīvais piedzīvojums ir atstājis arī "pēdas" uz ķermeņa, Ievai ir vairāki zilumi, tomēr brauciens ir bijis tā vērts. "Īpašs belziens bija pašās beigās. Parāva zem udens kā salminu, izmutuļoja pa visiem akmeņiem un izspļāva upes vidū."

Kā zināms, juriste Ieva Brante ir aktīva dzīvesveida piekritēja. Viņa jau vairākus gadus nodarbojas ar rudens, ziemas peldēšanu. Šai aktivitātei nododoties dažādās ūdens tilpnēs. Viņa nodarbojas ar dažādām sportiskām aktivitātēm, sākot no krosfita līdz pat gaisa akrobātikai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas