Atpakaļ uz nra.lv

Skudriņa: Es cīnos par katru eiro

tautaruna.lv 27.novembris 2020, 16:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pasākumu organizatore Gundega Skudriņa raidījumā "Vakars uz dīvāna" atklāti paudusi viedokli par to, ka nereti tiek dēvēta par "miljonāra sievu".

Gundega atklāj, ka nekad dzīvē nav jutusi, ka uz viņu būtu attiecināms šāds apzīmējums un norāda, ka to viņai piedēvējuši mediji. Skudriņa norāda, ka viņas vīrs nav "miljonārs" klasiskā izpratnē un šo apzīmējumu vairāk piedēvējusi prese.

"Man personīgi ir ļoti svarīgi, ka man ir pilnīgi neatkarīga profesionālā dzīve un es cīnos par katru eiro, par katru savu projektu. Tam vispār nav nekāda sakara ar to, ka kādam ir apzīmējums, kas ir iedvests," pauž Gundega un norāda, ka arī viņai piedēvēts "svētku fejas" tēls, kas radot priekšstatu, ka viņa viena visu izdara, kaut patiesībā ikviena pasākuma organizēšana ir milzīgs komandas darbs.

Jau vēstījām, ka pavasarī, pirmā Covid-19 viļņa laikā Gundega Skudriņa vietnē Instagram dalījās ar vērtīgu atziņu par pandēmijas un izolācijas laiku.

"Jauno laiku fenomens. Var strādāt attālināti uzreiz vairākos virzienos. Gan teātra ģenerālmējģinājums, gan TV ieraksts vienlaicīgi. Vecajā dzīvē tas nebija iespējams. Tā ka it visā mācos saskatīt ieguvumus, nevis raudāt pēc zudušā," rakstīja Gundega, uzsverot, ka tas gan nemaz nav viegli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:32

Jaunākās diskusijas