Atpakaļ uz nra.lv

Aktrise Anta Aizupe atklāj, kā šīs ārkārtējās situācijas laikā pietrūkst visvairāk

tautaruna.lv 14.novembris 2020, 13:32
 
Oksana Džadana/F64
Aktrise Anta Aizupe sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar pārdomām, kas viņai pašlaik esošās ārkārtējās situācijas laikā pietrūkst visvairāk.

Aizupe soctīklos saviem sekotājiem atklājusi, ka visgrūtāk aktieriem esot bez skatītāju sniegtās enerģijas izrāžu laikā.

"Bet, ja mazliet nopietnāk, tad dzīve ir arī darbs un skumji, ka tagad atkal mēnesi (vai kurš to lai zina, cik ilgi) ir iespēja piedalīties mēginājumos, bet ne nodot samēgināto materiālu jums. Un, teikšu kā ir, bez tās energijas apmaiņas ir diezgan dīvaini. Izturību visiem," atklāta ir aktrise.
View this post on Instagram

A post shared by Anta Aizupe (@anteeena) on

Jau ziņots, ka ārkārtējās situācijas laikā no 9. novembra ir atcelti un aizliegti visi publiskie pasākumi klātienē, izņemot sapulces, gājienus un piketus, kuros varēs piedalīties ne vairāk kā 50 cilvēki, nosaka valdības piektdien pieņemtais lēmums par ārkārtējās situācijas izsludināšanu Covid-19 izplatības ierobežošanai.

Tāpat privātos pasākumos ir atļauts pulcēties ne vairāk kā desmit cilvēkiem un ne vairāk kā no divām mājsaimniecībām.

Ārkārtējā situācija būs spēkā līdz 6.decembrim. Valdība nepieciešamības gadījumā var lemt par ārkārtējās situācijas termiņa pagarināšanu.

Par ārkārtējās situācijas laikā noteikto ierobežojumu vai aizliegumu pārkāpšanu likums paredz piemērot naudas sodu fiziskajai personai no 10 līdz 2000 eiro, bet bet juridiskajai personai - no 140 līdz 5000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:51

Jaunākās diskusijas