Atpakaļ uz nra.lv

Ķibilda sieva atklāti runā par pirmo gadu pēc vīra nāves

Viktorija Gabrjuna 27.oktobris 2020, 13:09
 
Publicitātes foto/iauto.lv
26.oktobrī apritēja gads, kopš mūžībā devās žurnālists Mārtiņš Ķibilds. Viņa ģimene piemiņai gatavo īpašu dāvanu Latvijai, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Gads bez Mārtiņa" izdevumā "Privātā Dzīve".

Kā, atbildot uz jautājumu par pirmo gadu bez vīra, pauž Ilze Grase-Ķibilde, grūti aptvert, ka apritējis jau gads.

"Jau apritējis gads, pat grūti to aptvert. Šķiet ilgi, bet tanī pašā laikā tik tikko," Izteicās Ilze.

Viņa arī atklāj, ka strādā pie projekta, kas digitalizē Mārtiņa vēstures projektu atslēgas. Tā būs kā dzimšanas diena Latvijai.

Plašāk ar iecerēto projektu plānots iepazīstināt novembra sākumā - ap to laiku, kad Mārtiņš svinētu vārdadienu, ja vien būtu starp mums, piebilst Ilze Grase-Ķibilde.

Jau ziņots, ka nāve Ķibildam piezagās pēkšņi - 26. oktobrī Mārtiņš nomira Amsterdamā un viņa dzīvību vairs neizdevās glābt.

Par negaidīto un tik pēkšņo Mārtiņa Ķibilda aiziešanu mūžībā tika paziņots VFS «Films» (Vides filmu studija) «Facebook» lapā. Citējam tur publicēto ierakstu: «Mūsu viena no dedzīgākajām liesmām ir pārdegusi un izdegusi. Mārtiņ, mums Tu vienmēr paliksi spožs, lai arī kurp Tu esi devies. Lūk, skumjā ziņa no Mārtiņa ģimenes: «Sestdien, 26. oktobrī, pēkšņi miris TV raidījumu veidotājs un vadītājs Mārtiņš Ķibilds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas