Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Intars Busulis saņem ļoti pikantu dāvanu

tautaruna.lv 27.oktobris 2020, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Šonedēļ TV3 šovā ”Gandrīz ideālas vakariņas” viens pie otra ciemojas īsti kurzemnieki – Sabiles kultūras dzīves pavēlniece un vietējā slavenība Gerda Zeberiņa, pasniedzēja Ieva Adamss, leģendārās grupas ”Līvi” jaunākais dalībnieks Henrijs Mucenieks un Talsos dzīvojošais dziedātājs Intars Busulis, kurš galdu klāja pirmajā vakarā.

Gatavojot vakariņas, Intars atklāja gan to, ka par viņu Krievijā fano daudz aktīvāk un apjomīgāk nekā pašu mājās, kā arī atzinās, kā ticis pie tik kuplas ģimenes: ”Tā gadījās, vienkārši sekss patīk.” Viņš izteica cerību, ka varbūt ar Ievu Adamss izdosies apspriest ģimenes veidošanas jautājumu.

”Tad mēs iebrauksim aptiekā, es aizvedīšu Intaram dāvanu. Uzreiz nekādu bērnu! Ja viņš pasniegs gurķus, es parādīšu, kā šo dāvanu lietot,” bez sevišķas skubināšanas paziņoja Adamss, un pa ceļam uz Melnsilu viņa iegādājās prezervatīvus.

”Kādi joki, tāda dāvana”, par oriģinālo ”ciemakukuli” izteicās Busulis. ”Bet es teikšu, ka nav trāpīts. Es nelietoju.”

Intars Busulis ir latviešu mūziķis, dziedātājs un trombonists.

Pirmo plašāku atpazīstamību guvis muzicējot grupā Caffe, kā arī bijis daudzu konkursu laureāts, tostarp, 2005. gada „Jaunā viļņa” uzvarētājs, 2009. gada Eirodziesmas uzvarētājs un starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieks.

Piedalījies Krievijas televīzijas dziedāšanas konkursā Golos, kas veidots pēc The Voice koncepta. Bijis raidījumu vadītājs Radio SWH.

Ir biežs Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas šovu, raidījumu un koncertu viesis un dalībnieks.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas