Atpakaļ uz nra.lv

Kašers pārsteidz ar ziņu par ģimenes pieaugumu

tautaruna.lv 22.oktobris 2020, 12:09
 
F64, Ģirts Ozoliņš
Savā Instagram profilā multimākslinieks Kaspars Blūmanis - Blūms jeb Kašers dalījies ar skaistām un stilīgām ģimenes fotogrāfijām, kurās stāsta, kā iepazinies ar savu līgavaini Jāni. Pāra bildēs redzams arī jaunais ģimenes loceklis.

Šodien savā instagram profilā Kašers publicējis sešas košas fotogrāfijas, kurās redzams gan jaunais ģimenes loceklis - franču buldoga meitenīte Raffie. Tomēr pie bildes mākslinieks dalījies ar gariem mīlestības vārdiem, kas veltīti viņa dzīvesbiedram Jānim.

Kašers atklāj detaļas par viņu iepazīšanos: Tu esi fenomenāls cilvēks un mūsu savienība ir kaut kas fantastisks! Es zināju, kas ir mīlestība, taču ar tevi tā ieguvusi pavisam citu sapratni, citas formas un apvāršņus! Pirms gada, tieši šodien, 2 dienas pēc tavas dzimšanas dienas, mēs satikāmies.. Vērmanes dārzā, pie strūklakas.. 17:45.. tas nebija plānots kā randiņš!"

Ekrānšāviņš no instagram.com

Kašers stāsta, ka abu sarunas sākušās tieši Instagram, kur pāris apmainījušies ar smiekīgām bildēm, kurās cilvēkiem ir ietetovētas uzacis. Tas licis saprast, ka melnā humora deva abiem ir līdzīga un jātiekas. "Jau pirmajās 3 minūtēs, kā abi pēc tam nospriedām, jau tika saprasts - He’s the one! Laiks vienkarši apstājās.. vairākas stundas riņķojām cauri pilsētas parkiem un dārziem.. līdz.. tajā pašā Vērmanes dārzā, uz ietves, tu mani saķēri un noskūpstīji! (un man likās, ka es esmu tas džeks, kas kontroli vienmēr ņem savās rokās!) Nemelošu.. bija ļenganas kājas," atklāti stāsta Kašers.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Kā jau vēstījām, jūnijā multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) paziņojis par saderināšanos ar mīļoto vīrieti Jāni Miņinu, skaisto mirkli iemūžinot video.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:54

Jaunākās diskusijas