Atpakaļ uz nra.lv

Rebekai Kohai apnikuši jautājumi par viņas karjeru

tautaruna.lv 19.oktobris 2020, 18:14
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Bijusī latviešu svarcēlāja Rebeka Ibrahima (iepriekš Koha), kura pēc kāzām ar Katarā dzimušo diska metēju Moazu Muhamedu Ibrahimu un islāma ticības pieņemšanas, beidza savu sportistes karjeru, joprojām saņemot ar sportu saistītus jautājumus no sekotājiem Instagram.

Rebeka Instagram "stāstiņā" uzrunājusi sekotājus, "kuri joprojām nesaprot": "Cilvēki turpina zem katra mana ieraksta komentēt un jautāt, vai es joprojām cilāju svarus, utt. Nē, es necilāju! Lūdzu vairs man to nejautājiet, tagad jūs ziniet un visi saņēma savu atbildi... Paldies."

Ekrānuzņēmums no Instagram

Jau vēstīts, ka augusta sākumā Latvijas svarcēlāja Rebeka Koha noslēdza sportistes karjeru. "Svarcēlāja atklāja, ka pārceltās olimpiskās spēles arī viņai likušas pārdomāt tālāko dzīves ceļu. Mēs pilnībā respektējam un pieņemam Rebekas lēmumu, sakot viņai paldies par šiem septiņiem gadiem, ko viņa pavadīja Latvijas Olimpiskajā vienībā," atklāja "Latvijas Olimpiskās vienības vadītājs Einars Fogelis.

Rebekas treneris, bijušais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs atklāja, ka savu lēmumu Rebeka pamatoja ar veselības problēmām. Piesauca decembrī gūto ceļgala traumu, kas sportistei radīja grūtības. "Viņa teica: "Esmu nogurusi no sāpēm, kas mani moka". Staigāt viņa varot, bet, veicot vingrinājumus, jūtot sāpes," izteicās Ščerbatihs.

Pagājušajā nedēļā Rebeka paziņoja, ka oficiāli reģistrējusi laulību ar Moazu Mohamedu Ibrahimu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas